Mihaela Borcea, la 13 ani de la despărțirea de Cristi Borcea: "Am preluat controlul vieții mele"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihaela Borcea
Sursa foto: Facebook Mihaela Borcea
Mihaela Borcea a vorbit despre despărțirea de Cristi Borcea, dar și despre dezamăgirile care au transformat-o de-a lungul anilor.

"Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor", a spus Mihaela Borcea pentru viva.ro.

"Copiii mei sunt apropiați de ceilalți copii ai lui"

"Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri. Copiii mei sunt apropiați de ceilalți copii ai lui Cristi Borcea, dar și de copiii lui Sorin, construind legături frumoase și prietenii solide în cadrul familiei extinse", a mai spus fosta soție a lui Cristi Borcea.

"Am învățat lecții importante și am devenit mai puternică"

Mihaela Borcea spune că toate dezamăgirile trăite nu au făcut decât să o transforme într-o femeie puternică.

"Privind în urmă, descopăr o mulțime de motive de mulțumire care au contribuit la construirea persoanei și a vieții mele. În primul rând, sunt recunoscătoare pentru reușitele profesionale și evoluția afacerilor în care am fost implicată. Succesele în carieră reflectă eforturile mele constante și angajamentul față de obiectivele stabilite. De asemenea, familia și relațiile cu cei dragi constituie surse constante de bucurie și împlinire. Faptul că am avut oportunitatea să fiu mamă și să contribui la creșterea și educarea copiilor mei reprezintă una dintre cele mai mari satisfacții ale mele.

În ceea ce privește dezamăgirile, pot spune că am învățat lecții importante din momentele dificile și am devenit mai puternică în urma acestor încercări. Poate că unele proiecte nu au avut rezultatele dorite, dar am privit fiecare obstacol ca pe o oportunitate de creștere și învățare. De asemenea, dezamăgirile interpersonale m-au învățat să discern mult mai bine relațiile și să investesc în conexiuni autentice și de încredere. În ansamblu, fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, a contribuit la formarea mea ca individ și la evoluția parcursului meu de viață", a mărturisit aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel