MIGRAȚIE PRIMARI. Boc: După prezidențiale îi vor arunca din nou la lada de gunoi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul Clujului, democrat-liberalul Emil Boc, a dat, duminică, noi declarații.

În ceea ce privește Ordonanța 55, edilul Clujului a precizat că nu intenționează să părăsească PDL, prevalându-se de prevederile actului normativ. În context el a susținut că PSD folosește arma migrației pentru a-și reface majoritățile în administrațiile publice, dar și pentru campania prezidențială.

"Am spus de mai multe ori că Ordonanța Migrației este un act de barbarie politică și democratică făcut de PSD. Nu intenționez să mă folosesc de prevederile acestei ordonanțe pentru ca PSD să mă folosească pe mine ca exemplu pentru a justifica ceea ce au făcut", a spus Emil Boc.

"Repet, nu se face așa ceva într-o democrație, să cumperi primari, consilieri locali și județeni, în prag de campanie electorală, printr-un astfel de act. PSD folosește această armă, a migrației, pentru a-și reface majoritățile (...) pentru a ademeni cu fonduri primari, în special din mediul rural, pentru a face campanie pentru PSD. Aceasta cred că este miza acestei ordonanțe, iar după prezidențiale îi vor arunca din nou la lada de gunoi, așa cum au făcut-o și până acum cu cei care au trecut dintr-o parte în alta", mai spus Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel