Miercurea Neagră, cu Tache, Ciuvică și Chirieac. Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la PMB, în continuare sub semnul întrebării - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Emisiunea „Miercurea Neagră” revine cu o nouă ediție miercuri, 17 aprilie 2024. 

Analistul politic Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, și Diana Tache, jurnalist, vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră", miercuri, 17 aprilie 2024, de la ora 12:00.

Printre principalele teme de discuție se numără:

1. Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la PMB, în continuare sub semnul întrebării. Discuțiile în Coaliția de guvernare privind retragerea lui nu sunt închise, chiar dacă oficial liderii PSD – PNL au anunțat că încă îl susțin.

2. Vila lui Iohannis din Aviatorilor. USR a cerut vot în Biroul Permanent al Camerei Deputaților pentru un control urgent al Curții de Conturi la RAAPPS și amenință cu procese în cazul unui refuz.

3. Marcel Ciolacu, vizită în Qatar alături de șase miniștri (Grindeanu, Luminița Odobescu, Florin Barbu, Radu Oprea, Burduja, Bogdan Ivan) și Valeriu Zgonea, șeful ANCOM, Karoly Borbely de la Hidroelectrica și Bogdan Teodorescu, directorul Portului Constanța. Posibil discuții exploratorii pentru extinderea și operaționalizarea Portului Constanța.

4. În timp ce mediul de afaceri s-a confruntat cu un an de groază din punct de vedere al fiscalității și al „debirocratizării”, salariile din Finanțele Publice au crescut cu 20%.

5. Conflictul Israel - Iran: Cabinetul de război al lui Netanyahu a aprobat atacuri-replică pentru raidurile iraniene. Totuși, trebuie să găsească un echilibru între presiunile internaționale, care-i cer reținere, și calculele politice interne, care arată că ultima șansă a lui Netanyahu este un răspuns în forță.

Emisiunea va fi transmisă pe DC NEWS, DC NEWS TV, ȘtiriDiaspora, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor trei site-uri, miercuri, 17 aprilie, de la ora 12:00.

Rămâneţi alături de noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel