Micutzu și Godină, glume după cozile de la benzinării
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook Rareş Bogdan
Foto Facebook Rareş Bogdan
Pe parcursul zilei de miercuri, s-au format cozi la mai multe benzinării din țară, după ce șoferii au fost alertați de zvonuri privind scumpirea bruscă a carburanților. Pe Facebook, a urmat un val de glume.

Iată câteva glume publicate în mediul online:

E o chestiune de timp pînă cînd va apărea benzina cu iod. Atunci să vezi cozi. - mesaj publicat de Iulian Tănase

Păi dacă alimentăm acum, cu ce mai luăm cireșe când apar?
Huehuehuehuehue
Bravo, Cosmine! Bună asta. Mare vizionar. - mesaj publicat de Micutzu

Gicu a umplut două canistre, trei găleți, cinci pungi, două damigene și un tomberon cu motorină, dar acum nu se îndură să mai meargă cu mașina, așa că o păstrează până vor reveni prețurile la normal.Gicu e afacerist.

Gicu a stat trei ore la coadă la benzinărie, cu motorul pornit, a consumat zece litri de motorină și apoi a cumpărat treizeci de litri. Cei zece litri pe care i-a consumat la coadă fuseseră cumpărați cu 7 lei litru, iar azi Gicu a cumpărat benzina cu 7.60 lei/litru. Să se calculeze ce economie a făcut Gicu.

Pentru că mașina îi trăgea când dreapta, când stânga, un român s-a dus la un service pentru reglarea direcției, iar după o verificare complexă i s-a spus să nu mai alimenteze din damigeană.

Știu o benzinărie în Brașov poziționată în pantă, unde poți sta la coadă doar cu piciorul pe frână. Dați 1 litru de motorină și vă spun unde.

Aș mai face glumițe legate de ăia de stau în coadă la benzină, dar nu mai am timp. Mai am doar o mașină în față.

- mesaje publicate de Marian Godină

Nicolae Ciucă, despre prețurile la carburanți: Nu permit nimănui să profite de situație

Premierul Nicolae Ciucă a spus că nu va permite nimănui să profite de situație pentru ca, din lăcomie, să încerce să destabilizeze economia țării și viața românilor. Urmează sancțiuni „drastice”.

„Statul român are obligația de a-și proteja cetățenii, de a proteja economia, mai ales în această perioadă complicată provocată de invazia militară rusă în Ucraina. Nu voi permite nimănui să profite de această situație pentru ca, din lăcomie sau din orice alte motive, să încerce să destabilizeze economia țării și viața cetățenilor”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit premierului, instituțiile responsabile vor fi ferme în verificările pe care trebuie să le facă și vor da sancțiuni drastice celor care încalcă legea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel