Micutzu acuză după bătaia din Capitală: ”A agresat-o pe logodnica mea”. Martor: Ce să vezi? Micutzu se ia la omor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Micutzu, prima declarație după scandalul din Capitală / Foto: Pixabay
Micutzu, prima declarație după scandalul din Capitală / Foto: Pixabay
Micutzu a oferit primele declarații după scandalul din Capitală.

A fost scandal noaptea trecută în Capitală. Celebrul artist de stand-up comedy Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, ar fi fost ajuns la secție după ce, la finalul unui spectacol, a fost implicat într-o ceartă. Comediantul a oferit o primă reacție după ce s-a aflat despre acest incident. El susține că niște scandalagii au sărit la bătaie, în timp ce el se afla cu cu iubita sa și cu încă un prieten. 

”A agresat-o pe logodnica mea și l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru, şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii, dar după ce am fost agresat de omul respectiv. Nu, eu nu am fost lovit. (..) Pur și simplu mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi trei şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a declarat Micutzu pentru România TV.

Ce s-a întâmplat

”În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.
Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, precizează Poliţia Capitalei.

În spațiul public au apărut imagini cu acest scandal. "Să mă bată mama că te omor.", spune Micutzu la un moment dat. Pe filmare se văd mai multe persoane. Acestea se ceartă și vorbesc necenzurat. Vezi video AICI

Ce spune un martor al scandalului

”În această seară, ca de obicei, pe Calea Victoriei, beam o bere. Ce să vezi peste drum? Micutzu (da, chiar el) sparge un geam la o cârciumă și se ia la omor cu proprietarii de acolo. Pleacă, adună gașcă de intervenție, și se întoarce să încheie conturile. Are ghinion și tocmai atunci vine Poliția română care se apucă de investigat.

În timpul mini anchetei, vedetă noastră, mai face un schimb de salivă cu tabăra adversă plus niște dedicații de tipul ”să fac, să dreg, să dau”. Este condus cu amabilitate la secție. Nu știu exact ce s-a întâmplat, nu știu ce credeți voi, dar mie mi-e rușine că personajul e din Focșani. Se pare că atât merităm. Să aveți o zi de luni productivă!”, a scris un martor al incidentului din Capitală, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel