Micutzu: Am făcut acest clip în care vă povestesc ce ni s-a întâmplat / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Micutzu
Micutzu
Micutzu a povestit ce s-a întâmplat pe Calea Victoriei când a fost implicat într-un incident violent.

Scandalul a avut loc duminică. 

”Pentru că televiziunile preferă să inventeze c#caturi doar ca să aibă stiri, asta când se întâmplă atât de multe lucruri in lume și exista informații adevărate care ar trebui livrate, am făcut acest clip în care vă povestesc ce ni s-a întâmplat”, a zis Cosmin Nedelcu alias Micutzu.

”Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere.

Nu am mai putut să înghit toate c#caturile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi injuri familia, pe Internet își pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări. (...) Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a mai spus Micutzu.

”Apoi m-am dus la terasă să zic că vreau să plătesc geamul spart. M-am întors cu niște prieteni ca să nu escaladeze lucrurile. (...) Omul de acolo a ieșit cu scândura, apoi a venit Poliția. (...) Am mers la secție doar ca să dau o declarație în calitate de martor și pentru ca iubita și prietenul meu să depună plângere pentru că au fost agresați”, a adăugat Micutzu.

Mai multe explicații aflați aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel