Data publicării:

Micropigmentarea buzelor. Raluca Dollinger, despre proces și cum afectează aspectul feței: Niciodată nu vom obține mărirea buzelor

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Micropigmentarea buzelor vă poate schimba aspectul feței. Cui îi este dedicată această tehnică și ce tehnici există.  

Alegeri prezidentiale 2024

Micropigmentarea buzelor este o tehnică cosmetică ce este cunoscută și sub numele de machiaj permanent, tatuaj cosmetic sau cosmetică permanentă. Micropigmentarea buzelor este utilizată pentru a îmbunătăți sau înlocui culorile șterse ale pielii.

O varietate de alte utilizări includ camuflarea sau corectarea cicatricilor, îmbunătățirea aspectului pielii decolorate și restabilirea culorii pielii deteriorate.

Un exemplu de micropigmentare completă a buzelor ar fi un tatuaj care umple tot spațiul buzelor. O parte importantă a acestei proceduri necesită conturarea marginilor care vă înconjoară buzele. Acest lucru este însoțit de umplerea lor cu culoarea preferată.

Micropigmentarea buzelor este o tehnică inovatoare de machiaj permanent a buzelor, care vă permite să vă puneți în valoare frumusețea naturală a buzelor în cel mai natural și îngrijit mod, precum și să vă intensificați culoarea buzelor, să le dați un volum seducător fără a recurge la chirurgie estetică și să le corectați forma.

Micropigmentarea buzelor, cui îi este dedicată

Un specialist în micropigmentarea buzelor realizează o procedură rapidă și nedureroasă cu ajutorul unui aparat special de machiaj permanent, cu ajutorul căruia se introduce pigmentul după ce ați convenit asupra formei și saturației buzelor (conform unei schițe realizate cu un creion cosmetic), precum și asupra tehnicii.

Dermopigmentistul Raluca Dollinger a explicat în exclusivitate pentru DC Medical care este scopul micropigmentării buzelor.

”Scopul micropigmentarii la buze este:

- Reglarea asimetriei buzelor

- Nuanțarea uniformă pentru buzele depigmentate sau cu pete

- Acoperirea cicatricilor

- Lipsa melaninei din buze face ca buzele să pară palide

- Pentru un efect de volum şi definire

- Economisirea timpului zilnic când ne machiem”, a explicat dermopigmentistul Raluca Dollinger, în exclusivitate pentru DC Medical. 

Citește continuarea pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel