Microbuzul morţii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Adevărul ne spune că microbuzul implicat în carnagiul în care au murit 14 români a fost recarosat ilegal. Proprietarul microbuzului a apelat la o ilegalitate pentru a putea câştiga bani la limita legii. Poliţiştii maghiari care anchetează carnagiul dintre Szeged şi Mako spun că microbuzul a fost recarosat ilegal, în vehicul fiind instalate scaune în plus fără să se ţină cont de vreo măsură de securitate.

România Liberă susţine că România are un număr impresionant de paznici, dar cu toate astea avem parte şi de multe agresiuni. Din punct de vedere al numărului de bodyguarzi, România este una dintre cele mai bine păzite ţări din Europa. Cum se explică atunci numărul mare de agresiuni care reuşesc exact acolo unde sunt adunaţi cei mai mulţi agenţi de pază din ţară?

Din Puterea aflăm  cum a uitat Guvernul Boc de remaniere. Nici premierul Boc, nici preşedintele Băsescu şi nici membrii Executivului nu mai par preocupaţi de o remaniere după criteriul absorbţiei fondurilor europene. Asta deşi la începutul lunii iunie, şeful statului ameninţa că „miniştrii care nu au atras investiţii şi fonduri europene să se gândească dacă mai rămân în Guvern!".

Din Jurnalul Naional aflăm care or fi amenzile pentru şoferii care nu sunt dotaţi cu cauciucuri de iarnă. Problema este că pe majoritatea drumurilor din ţară nu se circulă în condiţii de iarnă, dar amenzile vor veni, aşa preventiv. La fel ca tatăl acela care ajunge acasă şi îşi bate toţii copii iar apoi spune "nu contează dacă au făcut sau nu au făcut ceva, eu oricum îi bat, aşa preventiv!".

Din DeCe News aflăm că Un comitet de inițiativă de la UMF Târgu Mureș a chemat cadrele didactice la boicotarea conducerii Universității, cerând segregarea pe criterii etnice. Comitetul Bolyai, creat după modelul protestatarilor de la Universitatea din Cluj, din anii 90, cere înființarea unui departament în limba maghiară la Tg Mureș. Solicitarea este făcută în baza legii Funeriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel