Microbuz şcolar, implicat într-un accident în judeţul Bacău. Şapte copii au ajuns la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un microbuz şcolar în care se aflau mai mulţi copii dar şi câţiva adulţi a fost implicat într-un accident rutier, joi dimineaţa.

Potrivit primelor informaţii, microbuzul şcolar a lovit un autoturism, impact în urma căruia şapte copii aflaţi în acesta au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spital, transmite România TV. Accidentul s-a produs în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău.

În microbuz se aflau 16 persoane - 13 copii şi 3 adulţi. 

Şoferul autoturismului lovit de microbuz a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia salvatorilor pentru a-l extrage dintre fiarele contosionate. Cât priveşte copiii din microbuz, aceştia se află în afara oricărui pericol.

Restricții de trafic pe DN 7 și autostrada A1 București-Pitești

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară restricționat astăzi, 2 decembrie, în funcție de condițiile meteo, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, astfel:

- DN 7, km. 236 – 238, localitatea Câineni, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de reabilitare a carosabilului, până la ora 18:00, circulația desfășurându-se pe jumătate de cale, dirijată de piloți de trafic;

- DN 7, km. 176+533 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, au loc lucrări de acoperire a rosturilor, în intervalul  orar 08:00 – 18:00, traficul desfășurându-se pe jumătate de cale, dirijat prin semaforizare.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, kilometrul 30, pe raza localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, va fi restricționată banda numărul doi, astăzi, între orele 08:00 – 17:00, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații asfaltice.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

Județul Constanța: trafic deviat de pe DN 22, din cauza unor lucrări de reparații

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în perioada 2 decembrie, ora 17:00 – 4 decembrie, ora 17:00, circulația rutieră va fi oprită pe DN 22, tronsonul kilometric 240+740 de metri – 252+360 de metri, între localitățile Mihai Viteazu și Tariverde, județul Constanța, pentru a permite efectuarea unor lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu secția de cale ferată 812.

În această perioadă, traficul rutier va fi deviat pe ruta DN 22 (Mihai Viteazu) – DJ 226 (Mihai Viteazu-Sinoe) – DJ 226A (Istria-Nuntași) – DN 22 (Tariverde).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel