Microbuz cu pasageri, accident în Argeș. Trei victime transportate la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Argeș
Foto: ISU Argeș
Un microbuz cu pasageri și un autoturism au fost implicate într-un accident grav în județul Argeș. 

Trei oameni au fost răniţi, luni, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, scrie Agerpres. 

"În urma coliziunii, trei persoane, două din microbuz şi şoferul autoturismului, au fost rănite uşor şi transportate la spital. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru fluidizarea traficului şi efectuarea cercetărilor", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cele două persoane din microbuz au fost preluate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportate la spital, iar un echipaj SMURD a preluat şoferul autoturismului. De asemenea, un echipaj de pompieri a asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, întrucât pe carosabil erau scurgeri de lichide combustibile.

Cine se face vinovat 



Din primele cercetări efectuate de poliţişti, vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului.

"Din verificările efectuate (...) a rezultat că un bărbat de 64 de ani din judeţul Dâmboviţa, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Piteşti către Topoloveni, ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 47 de ani, din Piteşti", precizează IPJ Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel