Microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier produs pe DN 1. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un microbuz cu elevi a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 1.

UPDATE:

Două fetiţe de aproximativ 8 ani din totalul de 15 persoane aflate în microbuzul implicat în accidentul de pe DN1 vor fi transportate la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, cu "uşoare traumatisme craniene şi escoriaţii", a anunţat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan, transmite Agerpres.

"În urma evaluării medicale, două fetiţe de aproximativ 8 ani vor fi transportate la CPU Luther; acestea acuză uşoare traumatisme craniene şi escoriaţii. Restul persoanelor implicate în accident au fost evaluate şi nu au nevoie de îngrijiri medicale, acestea au refuzat transportul la spital. Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat la ora 19,34", a precizat Andreea Ştefan.

Știrea inițială:

Un microbuz cu elevi a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 1, la intersecţia cu breteaua de legătură cu A1, Sălişte. În urma acestui incident a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Sunt cel puțin doi copii răniți.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre judeţul Alba, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Poiana Sibiului, a virat la stânga, spre bretea, fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un microbuz transport şcolar, condus pe DN 1 dinspre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din judeţul Hunedoara", informează IPJ Sibiu, transmite Agerpres.

În microbuz se aflau 11 copii



IPJ Sibiu precizează că în microbuz se aflau conducătorul auto, două cadre didactice şi 11 copii, cu vârsta de 8 ani, toţi din judeţul Hunedoara. Două fetiţe au fost rănite și primesc îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului intervin patru echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere, una de transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic, precizează ISU Sibiu.

"Nu sunt persoane blocate în vehicule. În aceste momente toate persoanele au fost evaluate medical, două minore primesc îngrijiri medicale la faţa locului", precizează ISU Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel