Microbuz blindat cu ţigarete de contrabandă, descoperit la Stânca
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Topi Pigula de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Topi Pigula de la Pixabay
Un microbuz blindat cu țigarete de contrabandă a fost descoperit de polițiștii de frontieră, la Stânca.

Poliţiştii de frontieră din zona Stânca au descoperit 25.000 ţigarete de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 6.100 de lei, ascunse într-un microbuz, pe care un moldovean a încercat să le introducă în țară, cu scopul comercializării pe piața neagră, informează Serviciul Teritorial de Poliție de Frontieră (STPF) din Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

Descoperirea a fost făcută miercuri, în jurul orei 12:30, când bărbatul, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, într-un microbuz înmatriculat în România, cursă regulată Chişinău-Suceava.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, sub scaunele pasagerilor şi în podeaua microbuzului, cantitatea de 25.000 de ţigarete (1.250 de pachete), cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării, în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantități de bunuri descoperite, în valoare totală de aproximativ 6.100 de lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000  de lei.  Totodată, a fost aplicată măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de cinci ani”, arată reprezentanții STPF Botoșani.

Vezi FOTO pe stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel