Michelle și Barack Obama, DIVORȚ. Fostul președinte a RUPT tăcerea: Simt o TENSIUNE. M-am ÎNFIORAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
2011: Barack Obama whispers to Michelle Obama
2011: Barack Obama whispers to Michelle Obama
Barack Obama a spus totul despre despărțire. 

Cuplul Michelle și Barack Obama este extrem de iubit și apreciat de lumea întreagă, dar puțini știu că în spatele unui mariaj de invidiat, au existat și câteva probleme. 

În noua sa carte, "A Promised Land", publicată pe 17 noiembrie 2020, fostul președinte american povestește despre presiunea la care a fost supusă căsnicia lor în timpul celor două mandate pe care le-a avut. 

Fostul preşedinte american a dezvăluit că, deşi soţia sa, Michelle Obama, avea succes şi era cunoscută în întreaga lume, era nefericită la Casa Albă.

Barack Obama, dezvăluire uluitoare

 

"Am continuat să simt o tensiune la ea, destul de subtilă, dar constantă", a scris Barack Obama.

"Era ca şi cum, în timp ce eram îngrădiţi între pereţii de la Casa Albă, toate frustrările ei deveneau mai evidente pe măsură ce eu eram tot mai absorbit de munca mea şi familia noastră era tot mai expusă criticilor de tot felul şi atacurilor. Până şi prietenii noştri şi membrii familiei noastre puneau rolul ei pe plan secund. Şi toate astea au afectat-o pe Michelle.

Erau nopţi în care stăteam întins lângă Michelle în întuneric şi mă gândeam la zilele în care totul părea mai simplu între noi doi, zâmbetul ei era mult mai constant şi dragostea noastră era mai puţin îngreunată şi m-am înfiorat la gândul că acele momente era posibil să nu se mai întoarcă niciodată", a completat el, citează okmagazine.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel