Michelle Obama îl desființează pe Donald Trump
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Michelle Obama
Michelle Obama
Michelle Obama îi îndemnă pe americani să-l susțină pe Joe Biden în cursa pentru Casa Albă. Donald Trump este în mod evident depăşit, a spus Michelle Obama, la prima seară a Convenției Democrate.

Michelle Obama s-a referit la criza coronavirusului, care a dus la decesul a peste 170.000 de persoane în SUA și la frământările sociale și politice care au lovit Statele Unite, spunându-le americanilor că ea consideră că președintele Trump nu poate face față acestor provocări.

A avut „mai mult decât timpul necesar pentru a demonstra că nu poate face această muncă”. “El este în mod evident depăşit”, a spus Michelle Obama, la prima seară a Convenției Democrate, potrivit AFP și Agerpres. Aceasta a avut loc online, din cauza restricțiilor generate de noul coronavirus, în condițiile în care ar fi trebuit să se țină până pe data de 20 august în Wisconsin, un stat cheie în mecanismul alegerilor, unde Donald Trump a câştigat în mod surprinzător în 2016 cu un avans foarte strâns.

Soția ex-președintelui american Barack Obama a acuzat „lipsa totală de empatie” a președintelui Trump.

„Pentru că de fiecare dată când apelăm la Casa Albă pentru o direcţie, sau pentru o consolare, sau pentru o minimă stabilitate, nu primim decât haos, divizare şi o lipsă totală de empatie”, a punctat Michelle Obama.

Amintind că “detestă politica”, Michelle Obama - care a fost avocată în Chicago, implicându-se și în cazurile de rasism-, a declarat că se aşteaptă ca mesajul său să nu fie auzit de toţi: “trăim într-o ţară profund divizată şi sunt o femeie de culoare care vorbeşte la Convenţia Democrată”.

În timpul discursului susținut online, Michelle Obama a transmis clar mesajul său americanilor, și anume să-l voteze pe Joe Biden. Acesta a fost vicepreședinte în timpul mandatului deținut de Barack Obama.

„Ştiu că Joe nu este perfect şi el ar fi primul care v-ar spune asta”. Însă “el ştie ce trebuie făcut pentru a salva economia, a învinge pandemia şi a arăta calea ţării noastre. Şi el va spune adevărul şi va avea încredere în ştiinţă”, a adăugat fosta Primă Doamnă, într-o aluzie la adresa lui Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel