Michelle Hunziker, fosta soție a lui Eros Ramazzotti, divorțează de magnatul Tomaso Trussardi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Michelle Hunziker
Michelle Hunziker
Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, Michelle Hunziker, divorțează de magnatul Tomaso Trussardi, după 10 ani petrecuți împreună.

„După 10 ani împreună, am decis să ne schimbăm planurile de viață. Ne-am angajat să continuăm cu dragoste și prietenie creșterea copiilor noștri minunați. Separarea noastră va rămâne privată. Nu se vor face alte comentarii pentru a respecta intimitatea familiei noastre. Michelle și Tomaso" - așa și-au anunțat despărțirea Michelle Hunziker și Tomaso Trussardi într-o notă pentru agenția ANSA.

Informația despre despărțirea celebrului cuplu italian a fost publicată de săptămânalul „Diva e donna", care a scris că Michelle Hunziker și Tomaso Trussardi ar locui din noiembrie în case diferite. Ea este la Milano cu fetele, iar el locuiește în Bergamo. Se pare că de Crăciun s-au văzut foarte puțin și nici măcar pe rețelele de socializare nu au postat împreună, cu o excepție, când Trussardi a apărut la masă cu un grup de prieteni aflați în vacanță cu Michelle la munte.

Michelle, într-un interviu recent acordat revistei săptămânale „Chi", a vorbit despre dorința unui nou început: „vreau să mă surprind pe mine însămi, să nu mai am grijă obsesiv de toată lumea, să găsesc din nou spațiu și timp pentru mine".

Michelle Hunziker, la început model elveţian, apoi vedetă de televiziune în Italia, a fost căsătorită cu cântărețul Eros Ramazzotti între anii 1998 şi 2009. Erau despărţiţi din anul 2002, dar divorţul s-a terminat 7 ani mai târziu, precizează Mediafax.

La 4 ani de la divorţ, Michelle Hunziker şi-a anunţat căsătoria cu Tomaso Trussardi, căruia i-a dăruit două fiice, Sole și Celeste.

Cu Ramazzotti, Michelle Hunziker are o fiică, Aurora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel