MICHAEL SCHUMACHER. Veste excelentă pentru campion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
MICHAEL SCHUMACHER. Starea campionului german de Formula 1 este tot mai bună, potrivit Daily Mail . MICHAEL SCHUMACHER s-ar putea întoarce acasă, doctorii abordând posibilitatea implantării unui microcip în creierul campionului german.

MICHAEL SCHUMACHER s-a trezit din coma indusă luna trecută, fiind mutat atunci din spitalul din Grenoble la clinica de la Lausanne, aflată in apropierea locuinței sale.

"Exista semne că MICHAEL SCHUMACHER va părăsi clinica în curând, pentru a fi îngrijit acasă", susține și ziarul elvețian Sonntags Blick.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER. Soția prezintă ultimele informații despre STAREA lui MICHAEL SCHUMACHER


MICHAEL SCHUMACHER. Presa a relatat faptul că soția lui MICHAEL SCHUMACHER, Corinna, a investit masiv în transformarea unei părți a casei într-un centru medical de recuperare. Astfel, familia lui MICHAEL SCHUMACHER îi poate oferi îngrijiri medicale nelimitate, care vor fi necesare în următorii ani.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER: Dosarul medical furat a fost identificat

Presa din Croația a relatat că medicii Darko Chudy și Vedran Deletis au dezvoltat o tehnică medicală revoluționară de implantare a unui microcip în creier, iar această metodă l-ar putea ajuta pe MICHAEL SCHUMACHER. Se crede că microcipul îl va putea ajuta să meargă și să vorbească din nou, după o perioadă prelungită de comă. 

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER. Locuința din Elveția, pregătită pentru recuperare campionului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel