MICHAEL SCHUMACHER: Dosarul medical furat a fost identificat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Raportul medical al lui MICHAEL SCHUMACHER, care a fost furat, a fost localizat, după adresa IP, la o companie din Elveţia.

MICHAEL SCHUMACHER. Potrivit cotidianului Dauphine Libere, firma respectivă, cu sediul în cantonul Zurich, a fost contactată în zilele dinaintea transferului lui Schumacher de la Grenoble la Lausanne, pentru a se analiza posibilitatea transportării fostului pilot cu un elicopter închiriat de la această societate.

MICHAEL SCHUMACHER. Conform procedurilor, o versiune a raportului medical a fost transmisă unui medic care colaborează cu firma elveţiană şi însărcinat cu adaptarea echipamentelor medicale din elicopter în funcţie de situaţia pacientului. În cele din urmă, s-a renunţat la varianta transportării lui Schumacher cu elicopterul, iar germanul a fost dus la Lausanne cu o ambulanţă. "Aceste elemente nu semnifică însă că medicul este cel care a încercat să negocieze vânzarea dosarului. Ar putea fi vorba şi de unul dintre apropiaţii săi sau de angajaţi ai firmei ce închiriază elicoptere", menţionează ledauphine.com.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER, plângere pentru FURT. Acuzațiile spitalului

MICHAEL SCHUMACHER. Parchetul din Grenoble a precizat că ancheta în acest caz a fost preluată de autorităţile elveţiene. Numele firmei de elicoptere nu a fost precizat.

O anchetă este în desfăşurare în Franţa, Elveţia şi Germania pentru identificarea persoanei care a furat raportul de 11 sau 12 pagini, în care se sintetizează situaţia lui Schumacher, precizează Mediafax.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER, tratament revoluționar pentru stimularea musculară

MICHAEL SCHUMACHER. O persoană care s-a prezentat drept "Kagemusha" (n.r. - numele unui film al lui Akira Kurosawa) a contactat mai mulţi jurnalişti francezi, elveţieni şi germani pentru a încerca să le vândă raportul medical al lui Schumacher în schimbul a 60.000 de franci elveţieni (aproximativ 50.000 de euro). Pentru a demonstra că se află în posesia documentului, "Kagemusha" a furnizat o parte din raportul medical.

Contactat de vânzător, cotidianul german Bild a dat publicităţii acest caz. Jurnaliştii de la Bild au anunţat-o pe reprezentanta lui Schumacher, Sabine Kehm, că au fost abordaţi de "Kagemusha" şi i-au transmis documentele primite de la acesta.

MICHAEL SCHUMACHER. Spitalul a luat măsuri stricte pentru protejarea dosarului fostului pilot, interzicând personalului să îl consulte prin reţeaua internă de calculatoare. Versiunea pe hârtie a dosarului a fost înregistrată sub diverse pseudonime, între care şi "Jeremy Martin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel