Urmărește emisiunea live
Michael Robinson a murit. Fotbalist, comentator și prezentator, ucis de o boală cumplită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Michael Robinson, f ostul atacant de la Liverpool și al naționalei Irlandei, a murit la vârsta de 61 de ani.

Michael Robinson, care a mai jucat și la Manchester City și Preston, un popular prezentator TV acum, a fost diagnosticat cu cancer de piele în 2018. Anunțul a fost făcut pe pagina sa oficială de Twitter: "Cu o tristețe extraordinară, vă informăm despre moartea lui Michael. Lasă în urma sa un mare gol, dar și nenumărate amintiri, pline de aceeași dragoste pe care i-ați arătat-o. Vom fi veșnic recunoscători pentru că l-am făcut pe acest bărbat atât de fericit că ”nu a mers niciodată singur”. Mulțumim."

Robinson a câștigat Cupa UEFA, campionatul și Cupa Ligii Angliei cu echipa Liverpool, în 1983-84. De asemenea, și-a încântat fanii cu ”vrăjile” sale de pe teren atât la Brighton, cât și la QPR, înainte de a-și agăța ghetele în cui, în 1989, de la Osasuna. Robinson a marcat patru goluri în cele 24 de apariții cu Irlanda, între 1980 și 1986, înainte de a se dedica unei cariere în televiziune, unde a devenit o figură extrem de apreciată.

Sergio Ramos a fost printre primii care i-au adus un omagiu lui Robinson, printr-un mesaj pe Twitter: "Michael Robinson l-a cunoscut pe fiul lui Paqui și am avut norocul să-l cunosc pe Michael Robinson. Toată dragostea mea față de familie și prieteni. D.E.P. 'You'll Never Walk Alone'", conform The Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel