Michael Phelps, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
michael-phelps
michael-phelps
Înotătorul american Michael Phelps, cel mai medialiat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, a fost condamnat, vineri, la un an de închisoare cu suspendare, pentru conducere în stare de ebrietate şi exces de viteză.
Tribunalul din districtul Maryland, prezidat de judecătorul Nathan Braverman, a ordonat ca sportivul să continue şi un program de dezintoxicare.
 
Michael Phelps va fi supus şi unei perioade de probă de 18 luni, în care nu va avea voie să consume alcool, dar va putea părăsi SUA pentru a se antrena şi pentru a participa la competiţii. 
 
Înotătorul american Michael Phelps, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut pe 30 septembrie pentru conducere sub influenţa alcoolului şi pentru depăşirea limitei de viteză, la Baltimore (Maryland). Sportivul a fost reţinut de poliție, la ora 01:10, când conducea un Land Rover cu 135 km/h, deşi limita de viteză era de 72 km/h.
 
Nu este prima dată când campionul cu 22 de medalii olimpice (18 de aur) are probleme cu poliţia rutieră. În 2004, el a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate şi a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel