Data actualizării:
Data publicării:

Michael Koren, cetățean israelian de origine română, mărturisiri din mijlocul terorii: "În România, nu vedeți la televizor tot ce vedem noi. Ne afectează profund!"

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Michael Koren, cetățean israelian de origine română, a relatat, în cadrul interviurilor DC News, care este starea de spirit a cetățenilor din Israel, în conflictul cu organizația teroristă Hamas.

Michael Koren se află la 20 de kilometri nord de Tel Aviv și trăiește sub șocul atacului barbar comis de Hamas pe 7 octombrie 2023. 

"La ora actuală, se așteaptă ca armata israeliană să facă ordine, să intre în Gaza și să îi lichideze pe teroriștii Hamas! După cum ați văzut pe toate rețelele de televiziune, Hamas a făcut un genocid împotriva oamenilor nevinovați. 1400 de oameni sunt înregistrați acum ca fiind morți, mai sunt încă vreo 100 despre care nu se știe soarta lor și alți 230 ostatici, de la copii de 9 luni până la vârstnici de 85 de ani", a declarat Michael Koren.

"În ceea ce privește situația militară, noi primim informații în fiecare seară de la purtătorul de cuvânt al armatei israeliene. Probabil că îl vedeți și dumneavoastră la televizor, în România. Bineînțeles că noi, care suntem mai aproape de adevăr, vedem la televizor mult mai multe chestiuni pe care dumneavoastră nu le vedeți. Ne afectează profund! Cum am văzut eu, aseară, o femeie,care a fost răpită împreună cu doi copii mici și cu soțul ei", a spus Michael Koren.

"Ei au fost duși în Gaza subterană, în acea rețea de tuneluri, birouri și magazii, pe care această organizație teroristă Hamas a construit-o sub orașul Gaza, sub Fâșia Gaza. Aceste intrări în tuneluri se face din locuri precum spitale, școli, policlinici, unde armata israeliană se ferește să bombardeze sau să atingă aceste locații, iar Hamas profită! 

Hamas și-a luat scuturi umane formate din cetățenii din Gaza, care trăiesc cum trăiesc acolo, vai de capul lor. Teroriștii Hamas își fac de cap. Ați văzut ce au făcut până acum. Noi sperăm ca armata israeliană să îi pună la punct!", a spus Michael Koren, la interviurile DC News.

VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel