Michael Jackson nu prea mânca. Avea frigiderul plin cu sucuri. "O dată pe lună mai gusta şi pui. În rest, apă şi cereale"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Jumătate din catalogul muzical al legendarului Michael Jackson ar urma să fie vândut cu aproape un miliard de dolari / Foto: Facebook, Michael Jackson Official
Jumătate din catalogul muzical al legendarului Michael Jackson ar urma să fie vândut cu aproape un miliard de dolari / Foto: Facebook, Michael Jackson Official
Au existat speculaţii, fel şi fel, despre Regele Pop. Ba că ar fi fost anorexic, ba că era vegetarian ori că nu mai putea înghiţi şi atunci evita mâncarea solidă. Adevărul, dezvăluit chiar de nutriţionista megastarului, este unul singur: medicamentele îi inhibau pofta de mâncare, astfel că Michael mânca o dată pe zi sau câteodată şi la două zile. Ţinea o dietă lichidă şi mai mult bea decât mânca.

La insistenţele presei, nutriţionista lui Michael Jackson a scos la iveală o serie de secrete din viaţa personală a vedetei. Cherilyn Lee spune că frigiderul starului era foarte bine compartimentat pentru ca acesta să ştie exact ce trebuie sa consume si ce nu. ”În frigiderul lui se găseau multe recipiente mici cu suc, pe care era scris ce fel de suc era înăuntru şi de ce era bun pentru dieta lui” mărturiseşte Cherilyn Lee. Nutriţionista spune ca a conceput o astfel de dietă bazate pe lichide pentru Michael deoarece alimentele bogate în calorii sau în grăsimi i se păreau dezgustătoare. ”Nu-i plăcea să mănânce mâncare, aşa că am zis - hai să vedem ce putem face. Aşa că l-am trecut pe o dietă pe bază de băuturi care conţineau proteine şi multe calorii. Michael mânca, din când în când, cereale cu fructe şi o dată pe lună, mai mult forţat de bucătăreasa lui, Kai Chase, câte un pui prăjit.”, a spus nutriţionista artistului.

Mânca jumătate de borcan de miere când îi scădea glicemia

Cherilyn Lee spune că o linguriţă de miere i-ar fi fost mai mult decât suficient să-şi regleze glicemia, însă Michael avea obiceiul să rămână cu lingura în borcanul de miere iar, peste zi, ajungea să consume chiar şi o jumătate de borcan. Nu-i plăcea să mănânce de fel, spunea că i se pare obositor să mestece, însă textura mierii şi, în general a cremelor (fie că era supă-cremă sau shakeuri de fructe şi legume) îl satisfăcea. Tot din cauza hipoglicemiei, obişnuia să bea multe sucuri pe bază de cofeină. 

Ura citricele

Cei care au locuit cu Michael Jackson în casă, inclusiv cei doi bucătari, susţin că starul ura citricele. Nu mânca nici lămâi nici portocale. Nu le suporta nici în shakeuri. Una din bucătărese spune că atunci când s-a întâmplat să i se stoarcă şi o portocală împreună cu alte fructe într-un shake proteic, Michael a simţit imediat şi a scuipat.

Gigantul pop, care a murit pe 25 iunie 2009, a fost extrem de slab. Autopsia cântărețului a confirmat: Jackson cântărea doar 50 de kilograme, mult prea puțin pentru un bărbat de 1,80 metri. Medicamentele sunt cele care l-au făcut pe Michael să uite să mănânce. Practic, pastilele luate cu pumnul şi toate injecţiile administrate zilnic îi tăiau pofta de mâncare. "Nu mânca cu zilele, putea să stea şi două zile la rând nemâncat", au spus apropiaţii. În ziua în care s-a constatat decesul artistului, autorităţile americane au găsit în cabinetul medicului personal al lui Michael dovezi care demonstrează că starul a fost ucis de consumul excesiv de medicamente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel