Michael Bolton, operat de urgență pentru o tumoare pe creier: În următoarele două luni, îmi voi dedica timpul și energia recuperării mele
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video: YouTube @Malsawmthangi
FOTO: captura video: YouTube @Malsawmthangi
Michael Bolton (70 de ani) a fost operat de urgență, după ce i s-a descoperit o tumoare pe creier.

Michael Bolton se confruntă cu o problemă de sănătate în noul an. Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, vineri, îndrăgitul cântăreț a împărtășit că a fost diagnosticat recent cu o tumoare pe creier și că va lua o pauză de pe scenă, concertele care erau programate pentru acest an urmând să fie reprogramate în funcție de recuperarea acestuia. 

”Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că aveam o tumoare pe creier, care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată. Mulțumită echipei mele medicale incredibile, operația a fost un succes. Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de dragostea și sprijinul extraordinar al familiei mele”, a scris Michael Bolton pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michael Bolton (@michaelbolton)

Artistul avea anunțate datele turneului din acest an, începând cu data de 1 februarie, în Florida, până la finalul anului, în 22 decembrie. Multe dintre aceste date vor fi reprogramate pe măsură ce artistul, în vârstă de 70 de ani, se va recupera. 

”În următoarele două luni, îmi voi dedica timpul și energia recuperării mele, ceea ce înseamnă că va trebui să iau o pauză temporară de la turnee”, a continuat el. ”Întotdeauna este cel mai greu lucru pentru mine să-mi dezamăgesc vreodată fanii sau să amân un spectacol, dar nu vă îndoiți că muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea și a mă întoarce în curând la concerte”, a mai scris artistul.

Michael Bolton care a fost e nouă ori pe primul loc în topul Billboard Adult Contemporary în anii '80 și '90, iar în urmă cu 10 ani a cunoscut o renaștere a carierei, când și-a unit forțele cu trio-ul de comedie The Lonely Island pentru un scurtmetraj digital Saturday Night Live, în 2011, pentru ”Jack Sparrow”, scrie Billboard.

Acesta l-a arătat pe Bolton într-o lumină diferită, plină de umor. ”Cred că am șocat o grămadă de oameni care credeau că nu voi face niciodată așa ceva. Este prea ireverențios”, a declarat el pentru Billboard într-un interviu din 2023.

Citește și: Asemănarea lui Enzo Ferrari cu Nicolae Malaxa și motivul pentru care nu călătorea: Ciachir: "Nici baie în mare nu a făcut niciodată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel