Urmărește emisiunea live
”Mica diferență” între violențele USR și AUR. Diana Tache: În rest, totul este la fel!
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: captura video
colaj: captura video
Val de ironii în platoul DC News după evenimentele "fierbinţi" marca AUR de miercuri dimineaţă! Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache şi preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, au făcut "show" din nou prin comentariile acide şi deopotrivă comice pe marginea subiectului dezbătut.

Aproape 200 de susținători AUR s-au adunat miercuri dimineață la poarta Parlamentului într-un protest organizat de partidul lui George Simion. Protestul a fost organizat ca reacție la un proiect de lege privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie” propus de Guvern.

Spre deliciul urmăritorilor online, Bogdan Chirieac a dat startul cu o afirmaţie care, evident, l-a stârnit pe "oponentul" în opinii politice Mugur Ciuvică: Din 2016, când am intrat în Parlament, până în 2020, când am avut 8%, exact aşa făceam şi noi, cei de la USR - mitingul din 2018.

Mugur Ciuvică a reacţionat pe loc: Da' exact, exact! Adică... ce se întâmplă astăzi la Parlament acolo cu protestele afară şi cu scandalul înăuntru... mă, nene, o chestie nu au lăsat-o necopiată de la USR!

Bogdan Chirieac a continuat să-şi provoace colegul de platou, pe aceeaşi notă comico-ironică: Cum ne-am aruncat şi noi în urma maşinii...

Mugur Ciuvică: Cum v-aţi aruncat şi voi pe maşini şi-n maşini, cum l-aţi bruscat pe senatorul Bacalbaşa, totul la indigo! Cum în Parlament nu lăsaţi oamenii să vorbească, cum vă băgaţi peste conferinţele lor de presă cu pancarde cu "La puşcărie!"...

Simona Tache a intrat în jocul celor doi: Cu o mică diferenţă! Am găsit eu una! Cei de la USR urlau prin boxe! Ăştia n-au nici boxe, doar nişte goarne mici.

Mugur Ciuvică: Pentru că nu sunt atât de progresişti ca USR-ul!

Simona Tache: Le lipsesc boxele! În rest, totul este la fel!

Emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel