Data publicării:

Mic dejun: Omletă pufoasă cu chiftele și brânză. Rețeta inedită

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Ai încercat vreodată omleta cu chiftele? Iată rețeta...

Ingrediente

- 6 chifteluțe mici de aperitiv
- 5 ouă
- 1 ceapă roșie
- 50 ml ulei
- 50 g brânză
- ½ linguriţă sare după gust
- ¼ legătură pătrunjel verde

Cum se prepară omleta cu chiftele

Se încinge puţin ulei într-o tigaie de fontă şi se căleşte ceapa tăiată mărunt cu puţină sare, până devine sticloasă. Se pun apoi chiftele de porc rupte bucăţi şi se amestecă bine cu ceapa. Se toarnă pe toată suprafaţa ouăle bătute spumă cu un praf de sare.

Se presară deasupra brânză rasă şi pătrunjelul tăiat mărunt. Se ornează omleta cu un ouă fierte tăiate felii şi se dă tigaia la cuptor 2-3 minute la foc tare, până când brânza s-a topit uşor, potrivit ro-retete.ro. Se serveşte omleta caldă cu felii de pâine prăjită şi o garnitură formată din felii de roşii şi castraveţi sau un sos tomat dulce/picant, ketchup.

Vezi și: Chifteluțe ca la mama acasă: Rețeta simplă - Secretul care le face pufoase

Omletă cu pui, cârnaţi şi ceapă verde. Rețeta delicioasă pentru micul dejun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel