Mic dejun: Omletă pufoasă cu chiftele și brânză. Rețeta inedită
Ai încercat vreodată omleta cu chiftele? Iată rețeta...
Ingrediente
- 6 chifteluțe mici de aperitiv
- 5 ouă
- 1 ceapă roșie
- 50 ml ulei
- 50 g brânză
- ½ linguriţă sare după gust
- ¼ legătură pătrunjel verde
Cum se prepară omleta cu chiftele
Se încinge puţin ulei într-o tigaie de fontă şi se căleşte ceapa tăiată mărunt cu puţină sare, până devine sticloasă. Se pun apoi chiftele de porc rupte bucăţi şi se amestecă bine cu ceapa. Se toarnă pe toată suprafaţa ouăle bătute spumă cu un praf de sare.
Se presară deasupra brânză rasă şi pătrunjelul tăiat mărunt. Se ornează omleta cu un ouă fierte tăiate felii şi se dă tigaia la cuptor 2-3 minute la foc tare, până când brânza s-a topit uşor, potrivit ro-retete.ro. Se serveşte omleta caldă cu felii de pâine prăjită şi o garnitură formată din felii de roşii şi castraveţi sau un sos tomat dulce/picant, ketchup.
Vezi și: Chifteluțe ca la mama acasă: Rețeta simplă - Secretul care le face pufoase
Omletă cu pui, cârnaţi şi ceapă verde. Rețeta delicioasă pentru micul dejun
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News