Mi-Th Influencer, la DC News și Spectacola. Va fi o ediție specială despre machiaj, școală de machiaj și vom afla o poveste frumoasă despre o copertă care a scris istorie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, revine cu o nouă ediţie la DC News și Spectacola.    

Așadar, duminică, 11 februarie 2024, de la ora 11.00, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vor vorbi despre machiaj. Emisiunea va fi difuzată pe DC News, DC News TV și Spectacola.

Va fi o ediție specială despre machiaj, școală de machiaj și vom afla o poveste frumoasă despre o copertă care a scris istorie. Despre ce este vorba aflăm duminică.

De la tehnici de bază pentru începători la tendințele de top în machiajul de seară și machiajul de zi, această emisiune are tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma aspectul și a-ți evidenția frumusețea naturală.

Fie că vă pregătiți pentru un eveniment special sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de machiaj, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vă oferă trucuri și sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți un aspect impecabil, fiecare dată.

Descoperiți secretele unui machiaj impecabil, aflați cum să alegeți produsele potrivite pentru tipul dumneavoastră de ten și învățați cele mai recente tehnici de conturare și iluminare pentru a vă evidenția caracteristicile frumoase.

Indiferent dacă sunteți un împătimit al machiajului sau doar începeți să explorați minunata lume a frumuseții, Mi-Th Influencer vă va inspira să vă exprimați creativitatea și să vă simțiți încrezătoare în frumusețea dumneavoastră unică.

Stați cu noi! Duminică, 11 februarie 2024, de la ora 11.00, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vă așteaptă la DC News și Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel