"Mi s-a părut că sforăie și am zis că-l filmez să-l pun pe Facebook". Cum și-a cunoscut Mara Bănică soțul: Eu n-am crezut că e român. M-a condus la hotel
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 04 Martie 2023, 08:55
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mara Banica
Sursa foto: Facebook Mara Banica
Mara Bănică a explicat cum și-a cunoscut actualul soț, alături de care are o fetiță.

"Ne-am cunoscut într-un avion. Eu n-am crezut că e român, de fapt, el e român, dar nu e cetățean român. Pur și simplu, el avea un card și intra primul în avion și am intrat și eu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el și el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și eu i-am zis "Thank you", că n-am crezut că e român și el mi-a zis "You`re welcome" și, după, eu am început să mă joc pe telefon și, la un moment dat, mi s-a părut că sforăie și am zis că-l filmez să-l pun pe Facebook. 

Când m-am uitat, nu el sforăia, ci alt domn din spate și am zis să-l filmez. Pe soțul meu l-a bufnit râsul și am intrat în vorbă și așa ne-am cunoscut. M-a condus la hotelul unde eram cazată și am făcut schimb de numere de telefon. M-a fascinat că fusese în studenție, avusese o bursă în China și îmi spunea că lui îi place foarte mult Asia și am avut o contrazicere că mie nu-mi plăcea. Am început să vorbim și să fac drumuri tot mai dese pe la Frankfurt și asta a fost", a spus Mara Bănică, în emisiunea "În oglindă", scrie viva.ro.

"Este șeful unei multinaționale"

"El este șeful unei multinaționale care are legătură cu duty free-urile, dar s-au închis în covid și atunci a venit în România și cumva ne-a folosit pandemia, ne-a adus împreună. Mă întreabă multe lume dacă plec și nu cred că aș putea să plec din țară, fiica mea e nemțoaică. Mie Germania îmi place foarte mult, sunt civilizați, sunt curați, duminica e totul închis, e pentru familie. Eu aici m-am realizat.

Nu e ceva ce am dorit eu neapărat, dar soțul meu nu dorește deloc să se afișeze. Mi-a zis că e ok ca eu să apar, că ăsta e job-ul meu, dar că el nu este "soțul Marei Bănică", are și el un nume. Îl înțeleg cumva, că fiecare avem bine desenate locurile în ierarhia asta. Noi ne-am căsătorit religios în pandemie… Făceam o varză călită și mă sună și îmi zice: "Mâine, la ora 2, ne cununăm". A doua zi, mâine la ora 2, noi cu o mână de prieteni și câteva rude am mers la biserică", a mai spus Mara Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?