Mișcare a USR după demisia lui Dragnea și Ciolacu. Ultimatum dat de Cristian Seidler
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
USR a elaborat proiectul legii de abrogare a ceea ce se cunoaște în spațiul public ca fiind pensiile speciale ale parlamentarilor.

În acest context, Cristian Seidler, deputat USR, a spus: "Proiectul este semnat de toți deputații și senatorii USR. Și avem o invitație publică de făcut. Avem nevoie de semnătura domnului Liviu Dragnea pe care îl invităm alături de noi, să fie co-inițiator al acestui proiect de lege dintr-un motiv foarte simplu. Dânsul, în legislatura anterioară, și-a dat demisia din funcția de deputat, cu câteva zile înainte de terminarea mandatului, tocmai pentru a nu se încadra în prevederile acestei legi și nu a fi beneficiar. Mi s-ar părea corect să semneze și Liviu Dragnea. Îi vom da un termen de circa două săptămâni pentru a avea timp să citească proiectul nostru de lege".

"Ceea ce facem noi nu este un gest de imagine, chiar ne dorim să treacă acest proiect de lege", a mai zis deputatul USR. 

Cristian Seidler a precizat că proiectul vizează doar pensiile speciale pentru parlamentari şi va fi depus chiar dacă președintele PSD va refuza să-l semneze.

[citeste si]

De precizat că nu doar Liviu Dragnea și-a dat demisia din Parlament, la finalul anului 2016, pentru a nu beneficia de pensie specială. La fel a făcut și colegul său de partid, Marcel Ciolacu, liderul deputaților PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel