"Mi-am urât corpul mult timp". Billie Eilish, mărturie cutremurătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: Billie Eilish, Facebook
sursa foto: Billie Eilish, Facebook
Billie Eilish, celebra cântăreață în vârstă de 21 de ani, a dezvăluit că în adolescență s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește încrederea de sine și și-a detestat mult timp corpul. 

În vârstă de 21 de ani, cântăreața a pozat pentru prima dată pe coperta revistei Vogue, iar în cadrul unui interviu pentru aceeași publicație, ea a dezvăluit că a trecut printr-un proces greu, în urma căreia a învățat să se iubească și să-și accepte corpul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

”Ani de zile, în adolescență, m-am detestat. O mare parte din furia mea era generată de faptul că nu eram mulțumită de cum arăt, am fost supărată, m-a durut mult și am pierdut multe lucruri”, a povestit aceasta, potrivit Fox News. ”M-am simțit ca și cum corpul m-ar fi părăsit cumva. Am fost nevoită să trec printr-un proces de acceptare. Și nu s-a încheiat”, a mai spus cântăreața. În 2021, în cadrul unui interviu, cântăreața a explicat, de asemenea, că n-a fost mulțumită de felul în care arăta: ”Mă uit la oameni pe rețelele sociale, aceștia arată așa cum eu n-am arătat niciodată. Și nu pot să nu mă întreb: Doamne, cum reușesc? Da, știu că se folosesc filtre, că unele poze sunt editate, dar tot mă fac să mă simt rău”, spunea ea atunci.

Billie pare că şi-a depăşit complexele, astfel că din luna octombrie, a confirmat relația cu muzicianul Jesse Rutherford, în vârstă de 31 de ani cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Anul trecut, artista a mai făcut o dezvăluire care i-a luat pe toţi prin surprindere. A spus în cadrul unui interviu cu David Letterman că s-a obișnuit cu faptul că are sindromul Tourette, fiind fericită că poate să vorbească despre această afecțiune. Artista a fost diagnosticată la vârsta de 11 ani, dar a dezvăluit public diagnosticul abia la vârsta de 17 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel