MH-17. Primul zbor al cursei MH-17, în urmă cu 17 ani, pe 17 iulie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Malaysia Airlines pare lovită de ghinion, având în vedere că un Boeing 777-200 al companiei în care guvernul malaezian deţine 69% din acţiuni a dispărut misterios în luna martie, iar un altul s-a prăbușit, ieri, în Ucraina. 

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. La 8 martie 2014, zborul MH370 a dispărut de pe radere la o oră după ce decolase de pe aeroportul din Kuala Lumpur, cu destinaţia Beijing. Nici până astăzi nu s-a aflat ce s-a întâmplat cu Boeingul 777-200 şi cu cei 239 de oameni care erau la bordul aeronavei.

Citește și Românul din avionul prăbușit, student la Medicină

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Ieri, o altă aeronavă, aparținând aceleiași companii, Malaysia Airlines, s-a prăbușit în Ucraina, lângă Doneţk, şi nu există niciun supravieţuior, potrivit agenţiilor de ştiri.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Boeingul care s-a prăbușit ieri decolase din Amsterdam și se îndrepta spre Kuala Lumpur, la bordul aeronavei aflându-se 298 de persoane, inclusiv membri ai echipajului. 

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Potrivit publicației "New York Times", în urmă cu 17 ani, zborul MH-17, care s-a prăbușit joi, 17 iulie 2014, a zburat pentru prima dată chiar pe 17 iulie 1997, scrie stitileprotv.ro.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Potrivit sursei citate, statistic vorbind, posibilitatea ca aceeași companie să piardă două avioane în doar câteva luni este aproape de zero. Iată ce a declarat un fost director investigare accidente aviatice: "Foarte puțin probabil. În acest caz, cu două incidente atât de apropiate, e pur și simplu, nu vreau să spun coincidență, pentru că nu este. Ceva s-a întâmplat cu ambele avioane".

Vezi și MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Iată dovada exploziei în aer - VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel