Metrou Drumul Taberei, deschidere. Metrorex, noi informaţii
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Metrou Drumul Taberei
Metrou Drumul Taberei
Președintele Consiliului de Administrație al Metrorex, Adrian Marin și directorul general al Metrorex, Marin Aldea, au efectuat astăzi o vizită inopinată pe șantierul Magistralei 5 de metrou, pentru a vedea stadiul real al lucrărilor.

Directorul Metrorex a transmis constructorilor încă o dată că societatea are bani pentru a le plăti lucrările dar că, până la acest moment, au fost efectuate lucrări și plăți de doar 20% din valoarea cuprinsă în bugetul pe acest an. 

La întâlnirea de astăzi a directorului Metrorex cu reprezentanții constructorului Magistralei 5, aceștia din urmă au transmis că a fost acceptată soluția de reeșalonare a popririi de către conducerea liderului asocierii. La acest moment, poprirea,pusă pe conturile societății Metrorex, a fost ridicată. Tot în cadrul discuției de astăzi cu reprezentanții Antreprenorului, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a insistat asupra accelerării ritmului de execuție a lucrărilor și atingerea obiectivului de a pune Magistrala 5 în funcțiune, la sfârșitul anului 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel