Metrorex, contract pentru RCA pentru călători
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
protest metrorex
protest metrorex
Metrorex a semnat cu compania Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group un contract în valoare de 98.305 lei, fără TVA, pentru servicii de asigurare de răspundere civilă generală, pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou. 

Potrivit unui comunicat al companiei, în baza contractului, urmează a fi semnata o poliţă de asigurare formată din următoarele componente: asigurare de răspundere civilă a persoanelor juridice faţă de terţi, în conformitate cu condiţiile de asigurare - limită maximă 1.000.000 euro/pe eveniment sau pe întreaga perioadă asigurată, asigurarea răspunderii operatorului de transport feroviar faţă de terţi, în conformitate cu condiţiile de asigurare - limită maximă 100.000 euro/pe eveniment, asigurarea facultativă de accidente a pasagerilor/călătorilor, în conformitate cu condiţiile de asigurare - limita maximă 1.000.000 euro/pe eveniment sau pe întreaga perioadă asigurată. 

"Conform contractului, Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA acordă despăgubiri pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou", precizează compania. 

Metrorex aminteşte că în luna noiembrie 2016 a fost publicat în SEAP anunţul pentru demararea procedurii de achiziţie pentru serviciile de asigurare de răspundere civila generală, pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou. 

În urma anunţului au fost depuse patru oferte şi anume: Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group, prin Globasig Broker de Asigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Omniasig Vienna Insurance Group şi Gothaer Asigurări Reasigurări. 

Câştigătorul licitaţiei a fost ofertantul Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group SA, pe baza preţului cel mai mic şi o propunere tehnică în conformitate cu solicitările Metrorex. 

Durata contractului (perioada în care asiguratorul se obliga să presteze serviciile) este de un an de la emiterea şi primirea poliţei de asigurare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel