#MeToo. Woody Allen, relație cu un model de 16 ani
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
woody-allen
woody-allen
Fostul model Babi Christina Engelhardt a dezvăluit că în 1976, când avea doar 16 ani, a început o relaţie cu regizorul Woody Allen, care a durat până în 1984 şi ar fi putut să fie una din sursele lui de inspiraţie pentru filmul 'Manhattan' (1979).

Versiunea, care apare în ediţia de marţi a revistei Hollywood Reporter, relatează cum Engelhardt, care atunci aspira să devină model, i-a lăsat lui Woody Allen un bileţel cu numărul ei de telefon, după ce l-a văzut într-un restaurant din New York. 'Ai semnat multe autografe, aici este al meu', scria în bileţelul lăsat regizorului, pe atunci în vârstă de 41 de ani şi care a luat ulterior legătura cu ea pentru a o invita în apartamentul său din Fifth Avenue. Engelhardt, acum în vârstă de 59 de ani, divorţată şi mamă a două studente, asigură că 'Manhattan', filmul care prezintă povestea de dragoste dintre un scriitor de peste 40 de ani care începe o relaţie cu o tânără de 16 ani după mai multe eşecuri matrimoniale, îi aminteşte de relaţia pe care a avut-o cu Woody Allen. 'Încă sunt impresionată de el ca artist. Cum s-a jucat cu personajele din filmele sale şi cum s-a jucat cu mine', spune Engelhardt, care deşi este susţinătoare a mişcării #MeToo refuză să-l atace pe Allen. 'Este ca şi cum acum aş dori să-l distrug', recunoaşte ea. 'Ceea ce m-a făcut acum să vorbesc este faptul că pot oferi o perspectivă', a spus Engelhardt, care a precizat: 'Nu îl atac pe Woody', având în vedere că este vorba de povestea mea de iubire. 'M-a făcut cine sunt azi. Nu regret', a insistat ea.

'Avea întotdeauna perdelele trase'

Fostul model afirmă că regizorul newyorkez, azi în vârstă de 83 de ani, impunea condiţii, una dintre ele fiind cea ca întâlnirile lor să aibă loc în apartamentul său din Fifth Avenue, care avea ferestrele spre Central Park. 'Avea întotdeauna perdelele trase', îşi aminteşte Engelhardt, care ulterior a lucrat cu Federico Fellini şi Bob Evans, şi care azi, rememorând acele evenimente, spune că vederea apartamentului trebuie să fi fost 'spectaculoasă'. Engelhardt a povestit că după un an de relaţie, Woody Allen a alăturat şi alte 'tinere frumoase' la întâlnirile lor desfăşurate în trei. După patru ani petrecuţi împreună, el i-a prezentat-o pe noua sa iubită, Mia Farrow, cu 14 ani mai mare decât ea, şi alături de care a fost implicată în mai multe întâlniri sexuale. Fiica adoptivă a lui Allen şi a Miei Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat în 1992 pe tatăl său că a abuzat sexual de ea când era o copilă. În aceeaşi perioadă, cineastul a început o relaţie cu o altă fiică adoptivă, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 19 ani şi cu care până la urmă s-a căsătorit în 1997.

VEZI:

#metoo. Teo Trandafir, îndemn pentru toate femeile

#metoo. Întâmplare super amuzantă legată de această mișcare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel