Metodă de a scăpa de alopecie. Andra Dascălu, specialist micropigmentare scalp, despre cazul unui tânăr care nu își dădea jos căciula niciodată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ilustrație micropigmentare scalp (2019) - Specialist Andra Dascălu
Ilustrație micropigmentare scalp (2019) - Specialist Andra Dascălu
Specialistul Andra Dascălu a arătat metoda revoluționară care te scapă de calviție. Antreprenoarea din Cluj care s-a întors în România şi a pariat 50.000 de euro pe o clinică de micropigmentare a scalpului ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

DC News: Ce este micropigmentarea scalpului?

Micropigmentarea Scalpului (MPS) este una dintre cele mai avansate, non-invazive soluții și cu rezultate garantate în cazul calviției, oricărui tip de alopecie și pentru camuflarea cicatricilor sau arsurilor la nivelul scalpului, atât la bărbați cât și la femei. Este folosită și cunoscută în întreaga lume. Este considerată ultima tendință împotriva pierderii părului, fiind o formă a tatuajului medical, cel mai cunoscut sub numele de Micropigmentare Scalp.

Se utilizează ace specifice procedurii pentru a implanta pigment natural în scalp la nivelul superficial subepidermic astfel încât să se recreeze aspectul foliculilor de păr, iluzia unui păr mai des sau camuflarea pierderii părului. Tratamentul îți aduce o creștere a încrederii și a respectului de sine și îți oferă un aspect întinerit ușor de întreținut și permanent. a declarat Andra Dascălu.

Marea transformare

Din numeroasele interacțiuni cu clienții, am observat o mare nevoie de schimbare. Din relatările lor, bărbații își doresc o transformare! Petrecând foarte mult timp acasă, ținând cont de contextul în care ne aflăm, atenția li s-a mutat foarte mult pe aspectul lor atât interior, cât și exterior. Au simțit nevoia să facă lucruri și pentru ei. Prin urmare, micropigmentarea este o alternativă care rezolvă o problemă importantă pentru bărbați, alopecia. Prin micropigmentare se reușește camuflarea cheliei și se oferă un aspect natural intenționat a fi permanent. Micropigmentarea conturează fața. Practic, te întinerește!.

DC News: Care categorie de persoane se exteriorizează cel mai mult în urma tratamentului?

Tinerii de 23-24 de ani sunt foarte expresivi. În acest moment al vieții, pierderea părului poate să fie o mare traumă, mai ales că trăim vremuri în care imaginea contează. Îi văd, chiar după prima sesiune de micropigmentare, cât de încântați sunt când se uită în oglindă. Chiar dacă purtăm mască, în ochii lor se vede bucuria, fericirea, deoarece conștientizează cât de mult i-a afectat pierderea părului. Această transformare le dă foarte multă încredere în cariera lor. De exemplu, un bărbat instructor, student în ultimul an, are acum o mai mare încredere în a-și exercita profesia, în fața publicului, după ce chelia nu mai reprezintă o bătaie de cap. Practic, acum se concentrează mai bine pe ceea ce face.

Un alt exemplu elocvent este cazul unui tânăr care nu își dădea jos basca sau căciula niciodată, nici la evenimentele importante. Era foarte afectat de pierderea părului. Acum, micropigmentarea scalpului este marea transformare la care a apelat pentru a scăpa de trauma pierderii părului. a menționat Andra Dascălu, pentru DC News.

La momentul actual, Andra Dascălu este specialistul cu cea mai mare experiență din România în micropigmentarea scalpului. A studiat în București, Cluj-Napoca, Italia și Coreea de Sud. A profesat în București, Washington DC și Dubai, la hoteluri de lux, unde a învățat ce înseamnă calitatea muncii și importanța serviciilor oferite clienților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel