Messi și-a pus în cap guvernul din Hong Kong - Inter Miami ar putea fi penalizată
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Clubul Inter Miami a jucat un meci amical în Hong Kong, însă Lionel Messi nu a evoluat niciun minut.

Acest lucru a dus la dezamăgirea fanilor, 38.000 la număr, care au plătit sume până la 600 de dolari pentru a-l vedea pe viu jucând fotbal pe argentinianul în vârstă de 36 de ani.

„Răspunsul guvernului la întrebările mass-media referitoare la Tatler XFEST Hong Kong, Hong Kong Team vs Inter Miami CF

Guvernul a răspuns astăzi (4 februarie) la întrebările mass-media referitoare la Tatler XFEST Hong Kong, Hong Kong Team vs Inter Miami CF, printr-un purtător de cuvânt care a declarat următoarele:

Evenimentul a primit statutul de “M” Mark, precum și o subvenție de 15 milioane și o subvenție pentru locație de 1 milion de la Comitetul pentru Evenimente Sportive Majore (MSEC). În ceea ce privește absența lui Messi din meciul de astăzi, guvernul, precum și toți fanii fotbalului, sunt extrem de dezamăgiți de aranjamentul organizatorului. Organizatorul le datorează tuturor fanilor fotbalului o explicație.

MSEC va lua măsuri de urmărire cu organizatorul în conformitate cu termenii și condițiile, care include reducerea sumei de finanțare ca urmare a faptului că Messi nu a jucat meciul”, se arată într-un comunicat oficial al guvernului din Hong Kong.

Potrivit The Guardian, Lionel Messi suferă de o accidentare, iar antrenorul echipei deținute de David Beckham, Tata Martino, a apărat decizia. Acesta a argumentat că actualul campion mondial cu Argentina, dar și fostul său coleg de la FC Barcelona, Luis Suarez, nu au putut „fi riscați” în meciul amical câștigat cu 4-1 în fața formației din Hong Kong.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel