Messi și-a îndeplinit visul pe final de carieră. Argentina a câștigat Copa America, chiar împotriva Braziliei la Rio de Janeiro
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Argentina a învins Brazilia în finala Copa America 2021. Messi a reușit astfel să câștige primul trofeu important cu naționala, notează Mediafax.

Partida Brazilia-Argentina s-a disputat în noaptea de sâmbătă, spre duminică, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Argentina s-a impus cu 1-0 prin golul marcat în minutul 22 de Di Maria.

După pauză, brazilianul Richarlison a înscris, dar golul a fost anulat deoarece fusese ofsaid. Din același motiv, Neymar nu a primit o lovitură de la 11 metri.

Pentru argentinianul Leo Messi este primul trofeu important obținut cu echipa națională. El a pierdut mai multe finale Copa America și o finală a Campionatului Mondial de fotbal. La actuala ediție a Copa America, Messi a înscris 4 goluri și a dat 5 pase de gol.

Tot din punct de vedere statistic, Argentina cucerește Copa America pentru a 15-a oară, egalând astfel recordul naționalei Uruguay. Pentru argentinieni, este primul succes după 28 de ani, în acest interval de timp fiind patru finale pierdute. Brazilia are în palmares 9 trofee Copa America și pierde, în premieră, o competiție continentală pe care o organizează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel