Messenger, NOI funcții pentru chat-uri
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Messenger, NOI funcții pentru chat-uri / Foto: Pixabay, de kropekk_pl
Messenger, NOI funcții pentru chat-uri / Foto: Pixabay, de kropekk_pl
Facebook Messenger a primit câteva funcții noi pentru chat-urile sale.

Veste bună pentru utilizatorii Facebook. Messenger a primit câteva funcții noi. Pentru mesajele din chat-urile criptate end-to-end, veți primi o notificare atunci când cineva face o captură de ecran, scrie Ziarul de Iași, citând Yoda.ro. În plus, GIF-urile și stickerele sunt în sfârșit disponibile pentru astfel de conversații, la fel ca și reacțiile, răspunsurile și indicatorii de tastare. Oadată cu introducerea noilor funcții este posibilă și redirecționarea mesajelor.

Insignele de cont verificat vor apărea și în conversațiile criptate end-to-end și veți putea, de asemenea, să salvați orice videoclip sau imagine pe care o primiți apăsând lung pe ea, precum și să editați un videoclip sau o fotografie înainte de a o trimite, pentru a adăuga stickere sau text.

Trucul care vă permite să citiți mesajele șterse de pe WhatsApp, AVERTISMENT

Utilizatorii Android sunt avertizați cu privire la un truc care vă permite să citiți mesajele WhatsApp șterse. Acesta ar putea compromite datele telefonului. Mai multe aplicații pot fi folosite pentru a prelua mesajele șterse, dar o nouă aplicație, WAMR, pare să recupereze datele șterse de pe WhatsApp, Facebook Messenger și alte platforme scrie New York Post.

Datorită criptării pe dispozitivele Android, WAMR nu poate accesa mesajele direct. În schimb, aplicația folosește istoricul notificărilor pentru a citi mesajele și a crea o copie de rezervă a mesajelor, conform informațiilor din magazinul de aplicații Google. Aplicația WAMR va detecta un mesaj șters și apoi vă va afișa o notificare. Imagini, videoclipuri, GIF-uri, sunete, mesaje vocale și documente pot fi, de asemenea, recuperate din mesaje șterse. Cu toate acestea, aplicația observă că nu este o modalitate oficială de a recupera mesajele șterse și avertizează că ar putea întâmpina limitări impuse de aplicația în care se află mesajele sau chiar de sistemul Android.

Există, de asemenea, un risc de confidențialitate legat de descărcarea aplicației. Pentru instalare trebuie acordate mai multe permisiuni pentru ca aceasta să funcționeze pe dispozitivul dumneavoastră Android. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel