Mesajul primit de Mihai Bendeac: Te iubesc mult! Nu-mi place să scriu chestii siropoase
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Bendeac la iUmor
Mihai Bendeac la iUmor
Mihai Bendeac își sărbătorește ziua de naștere pe 16 februarie, iar Ilona Brezoianu, prietena și colega sa, i-a urat „La mulți ani” într-o postare emoționantă pe Instagram.

„Nu-mi place să scriu chestii siropoase, doar că nah azi sunt nevoită s-o fac că e ziua ta. Așadar, te iubesc mult și îți doresc cât mai multe zile de naștere pe scenă pentru că știu că acolo ești cel mai fericit. Ești un prieten și un partener de scenă minunat și abia aștept să te ajut să-ți verifici recuzita la bătrânețe. (Că io’ s mai tânără) La mulți aaaaaaani”, a scris Ilona Brezoianu pe contul de Instagram.

„Te iubesc. Mulțumesc!”, i-a răspuns, tot pe Instagram, actorul Mihai Bendeac.

În prezent, Ilona Brezoianu este noua prezentatoare a sezonul 12 iUmor, alături de Șerban Copoț.

Citește și: Surpriză la iUmor. Florin Dumitrescu e jurat

Audițiile iUmor continuă duminică, de la 20:00, la Antena 1, când celor trei jurați li se va alătura la pupitru chef Florin Dumitrescu. 

Surpriză la masa juriului iUmor, în cea de-a doua ediţie a emisiunii de la Antena 1. Juratul surpriză al ediției va fi de această dată chef Florin Dumitrescu. „Ce va fi intresant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe YouTube. Mi-a plăcut și pot vota în consecință. Consum genul acesta de divertisment, stand-up și momente amuzante”, a declarat juratul.

În ediția de duminică, de la ora 20:00, cei patru jurați vor fi surprinși de numerele inedite de umor pe care concurenții le-au pregăt pentru a-i impresiona și a merge la votul publicului. Tot în această ediție, Florin Dumitrescu va avea parte și de tratamentul iUmor, roastul acid oferit de persoane apropiate acestuia.

iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel