Data publicării:

Mesajul mamei Melisei, la o lună după ce a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova: "Copilul meu drag..."

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mama Melisei, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a transmis un mesaj sfâșietor la o lună de la moartea fiicei sale. 

Copilul meu drag…Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul, acolo unde ești tu acum! Un semn de ne-ai mai da, să te mai auzim, să te mai vedem și noi…. te iubim nespus de mult!”, a transmis Ana, mama Melisei. 

În ziua de 1 iulie, s-a desfășurat solemn înmormântarea Melisei, o adolescentă de numai 14 ani, care a fost victima unei tragedii cumplite.

Atacul mortal s-a produs cu câteva zile în urmă, în Grădina Botanică din Craiova, unde Melisa a fost înjunghiată de un tânăr în vârstă de 17 ani. Chiar dacă acesta a susținut că nu o cunoștea pe Melis, colegii lor au afirmat că, de fapt, cei doi s-ar fi cunoscut și că între ei ar fi existat o relație, în trecut.

Îngrijorător este faptul că, conform relatărilor din cercul lor de prieteni, tânărul ar fi amenințat-o pe Melis de mai multe luni, susținând că o va urmări și că îi va face rău, atât ei cât și prietenului ei, Emi.

Înmormântarea a atras o mulțime de persoane îndurerate, oameni care au venit să își exprime compasiunea față de familia Melisei și să aducă un ultim omagiu tinerei care a fost luată prea devreme de pe această lume. Ceremonia a avut loc la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Mesajul transmis de mama Melisei în ziua înmormântării: 

„Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoștință că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei și curajoasei noastre Melis. Serviciul religios se va desfășura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă 1 iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.

Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a transmis aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel