Mesajul lui Rareș Bogdan pentru cititorii DC News după o știre publicată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rareș Bogdan a reacționat după topul publicat de ziarul DC News privind cel mai apreciat realizator TV din România. Amintim că Mihai Gâdea a fost cel mai votat de către cititorii noștri, iar pe locul doi s-a aflat Rareș Bogdan.

"Nu e rau absolut deloc! Acum mi-a fost semnalat acest sondaj care a fost realizat intre cititorii DCNews. Le multumesc tuturor celor ce m-au votat si in primul rand Dumneavoastrca ca imi dati forta pentru a continua. #rezistamimimpreuna, #continuamimpreuna", a fost mesajul publicat de Rareș Bogdan.

[citeste si]

Așadar, în viziunea publicului DC News, Mihai Gâdea este realizatorul TV al anului. Jurnalistul a obținut 43,73% din voturile cititorilor. Pe locul doi s-a clasat Rareș Bogdan, pe locul trei se află Victor Ciutacu. Pe locul patru s-a clasat Ionuț Cristache, urmat de Cosmin Prelipceanu și Silviu Mănăstire. Surpriza este reprezentată de Ionuț Cristache care, dacă în topul de anul trecut era cotat la 3,16%, pe ultimul loc, acum se află pe locul patru, cu 9%. Acest lucru arată că venirea lui TVR 1 a fost un lucru foarte bun. Ionuț Cristache are emisiunea "România 9", de la ora 21:00, când începe și "Sinteza zilei" a lui Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel