Mesajul lui Mircea Sandu pentru fanii rapidiști aflați în greva foamei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Suporterii Rapidului au intrat în a patra zi de grevă a foamei, iar președintele FRF Mircea Sandu le-a transmis un mesaj, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul Federației.

Iată comunicatul publicat pe site-ul FRF:

"Federația Română de Fotbal apreciază și respectă - așa cum a făcut-o întotdeauna - atașamentul suporterilor rapidiști față de propria echipă și față de culorile clubului.

Da, este adevărat, Rapid are o istorie îndelungată și frumoasă, o tradiție și un spirit aparte.

Numai că, din păcate, de-a lungul părții recente a istoriei, s-au comis destule erori de ordin managerial și strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul în situația de azi.

Apreciem faptul că fanii de lângă Podul Grant au recurs la această supremă formă de dragoste și de sacrificiu, numai că greva foamei este îndreptată tocmai împotriva cui nu trebuie.

Nu Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal au adus Rapidul în această situație dramatică și, evident, nemeritată. Alții sunt principalii vinovați și ei trebuie căutați la cel mai înalt nivel managerial al propriei curți. Și asta, începând de nu prea demult.

Acesta este apelul nostru, pe care-l adresăm suporterilor rapidiști, să înțeleagă adevărata cauză a situației, nu să caute vinovați acolo unde nu sunt.

Suntem alături de ei, iar Președintele FRF, domnul Mircea Sandu, rămâne aceeași persoană deschisă dialogului sincer și onest, pe care l-a avut și dorește să-l aibă în continuare cu suporterii echipelor românești".

Vezi și: Suporterii echipei Rapid intră în greva foamei. Ce solicitări au

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel