Data actualizării:
Data publicării:

Mesajul lui Gigi Becali, după ce FCSB a remizat cu Sparta Praga în prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gigi Becali a spus că FCSB a fost echipa mai valoroasă în prima manșă dintre roș-albaștri și Sparta Praga.

Finanțatorul campioanei României a spus că, după meciul de marți seară, încheiat la egalitate, scor 1-1, are încredere că FCSB poate face pasul în play-off-ul UEFA Champions League, acolo unde poate da peste Malmo din Suedia sau PAOK Salonic din Grecia, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Reacția lui Gigi Becali, după remiza de la Praga dintre Sparta și FCSB

”Speranțe mult mai mari decât înainte de meci. Am fost echipa mai valoroasă, mai multe ocazii clare de a marca. Ei au dat un gol pe greșeală de portar. A avut și Băluță, a avut și Șut, ocazii clare de a marca. Este o echipă care nu ne domină nici fizic, nici tehnic. Eu am spus părerea mea. Dacă terminam cu 1-0, eram aproape calificați, că nu ne poate bate pe noi acasă niciodată echipa asta”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

Citește și - Sparta Praga - FCSB, rezultat dramatic și un semn bun pentru echipa lui Becali în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

FCSB - Sparta Praga, meciul decisiv se va juca pe Stadionul Steaua, pe 13 august 2024

Manşa secundă dintre Sparta Praga și FCSB se va disputa la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, pe data de 13 august 2024, de la ora 21:30. Meciul va fi arbitrat de danezul Morten Krogh. În cazul în care va trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre campioana Suediei Malmo FF şi campioana Greciei PAOK Salonic (2-2 în prima manşă), formaţie antrenată de Răzvan Lucescu.

FCSB ar juca prima manşă în deplasare, pe data de 20 sau 21 august. Manşa secundă va fi la Bucureşti, pe 27 sau 28 august. Dacă va fi eliminată de Sparta Praga, FCSB va continua în play-off-ul Europa League, în care va juca împotriva formației din Austria LASK Linz. FCSB, campioana României, ar juca primul meci în deplasare cu LASK Linz, pe 22 august, iar manşa secundă la Bucureşti, pe data de 29 august. 

Citește și - Ce a zis Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Ligii Campionilor

Pe 5 august a avut loc tragerea la sorți pentru faza play-off-ului Ligii Campionilor. Gigi Becali a făcut mai multe declarații după acest eveniment.

”Cred că vom juca împotriva lui Răzvan Lucescu. Bine, mai știi... Dar noi mai mult vrem împotriva lui decât cu Malmo. Că poate mă duc și eu dacă jucăm în Grecia. Că eu mă duc în Grecia. E aproape de Sf. Dimitrie, de Sf. Grigore Palamas. Mă duc pe la sfinți. Vreau să văd cu cine ține mai mult Sf. Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Când vrea Domnul, bat orice echipă.

Mai avem puțin până în grupe, țaca-paca. Batem mâine pe Sparta, batem și pe Răzvan, țaca-paca, și suntem în grupe. Ce mare lucru? E imposibil? Unde e imposibil? Așa spunea lumea, că e imposibil? Ce, nu putem bate Sparta? Suntem în formă mare!

Totul este cum vrea Domnul. Și luăm bani mulți. Luăm 19 milioane de euro. Dacă ieșim din grupă luăm peste 50 de milioane. Cu tot cu bilete, luăm 70! Poate face Domnul mai departe, până acum a vrut”, a spus Gigi Becali, pentru GSP. Vezi continuarea și articolul inițial aici!

Citește și articolul - CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara ar putea da peste "două nuci tari" dacă se vor califica în play-off-ul Conference League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel