Data publicării:

Mesajul lăsat de milionarul din București găsit mort în vila sa

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol ce mesaj a lăsat milionarul din București găsit mort în vila sa.

Virgil Chirică, un milionar cunoscut din București, directorul diviziei de asigurări la o companie mare de leasing, a fost găsit mort într-o vilă din Voluntari. 

Bărbatul ar fi fost găsit fără suflare în baie, cu mai multe grătare aprinse lângă el, iar din primele informații, se pare că ușa casei sale ar fi fost încuiată pe dinăuntru, cheia fiind pe masă. În plus, oamenii legii  nu ar fi observat pe trupul milionarului urme de violență, ceea ce îi duce pe anchetatori tot mai aproape de  gândul la varianta unei sinucideri.

VEZI ȘI: Cine este milionarul din București găsit mort lângă mai multe grătare aprinse - Foto în articol

Mesajul lăsat de milionar

Acum au apărut și informații potrivit cărora lângă cadavrul bărbatului a fost găsit un bilet, scris chiar înaintea tragediei. Virgil Chirică nu a scris prea multe, ci doar un scurt mesaj în care a spus "I am already asleep" (n.r. - Sunt deja adormit). Detaliile apar în contextul în care unele surse au declarat pentru Antena 3 CNN că acesta ar fi fost intoxicat cu fum.

Totodată, potrivit unor surse din cadrul anchetei, se pare că milionarul nu este la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu patru ani, acesta ar fi încercat să își pună capăt zilelor, în același mod. Atunci familia a reușit să intervină la timp și să îl salveze. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz pentru a stabili exact cum a murit bărbatul. Acum sunt așteptate și rezultatele necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel