Data publicării:

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților. Cuvinte alese pentru persoana iubită

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
În articol găsești mai multe mesaje pe care să le trimiți de Ziua Îndrăgostiților.

"Valentine's Day" (Ziua Îndrăgostiților), este o sărbătoare celebrată în multe țări din întreaga lume pe 14 februarie. Este o ocazie în care oamenii își exprimă afecțiunea și dragostea față de cei dragi, de obicei prin schimbul de cadouri, flori, bomboane și alte gesturi romantice. Mai jos ai câteva mesaje frumoase de Ziua Îndrăgostiților.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților

1. Dragostea mea, în această zi specială, vreau să-ți reamintesc cât de mult înseamnă pentru mine prezența ta în viața mea. Ești lumina care îmi luminează zilele și dulceața care îmi îndulcește sufletul. Te iubesc cu toată ființa mea.

2. La mulți ani, iubirea mea! Fie ca această Zi a Îndrăgostiților să fie doar începutul unei călătorii pline de dragoste, bucurii și împliniri alături de tine. Ești totul pentru mine.

3. Sărut dulce și îmbrățișare caldă pentru sufletul meu pereche în această Zi a Îndrăgostiților! Fiecare clipă petrecută alături de tine este o binecuvântare. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele.

4. Fie ca fiecare sărut să fie ca un vers de poezie, fiecare îmbrățișare ca o melodie de dragoste și fiecare privire să fie o promisiune de eternitate. La mulți ani, dragostea mea.

5. În această zi a iubirii, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce ești pentru mine - inspirația mea, prietenul meu cel mai bun și dragostea vieții mele. Te iubesc dincolo de cuvinte.

6. Fiecare moment petrecut alături de tine este o poveste de dragoste în sine. Îți mulțumesc că ești parte din povestea mea și că împreună scriem cele mai frumoase pagini. La mulți ani, iubirea mea.

7. Cu fiecare bătăi ale inimii mele, simt că te iubesc din ce în ce mai mult. Tu ești rădăcina fericirii mele și floarea iubirii mele. La mulți ani, sufletul meu pereche.

8. La mulți ani, iubirea mea! Fie ca zâmbetul tău să răspândească căldură și lumină în jur, la fel cum faci tu mereu în viața mea. Te ador!

9. Pe măsură ce sărbătorim această zi a iubirii, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești stânca mea, sprijinul meu și bucuria mea. Cu tine, fiecare zi este un cadou prețios. Te iubesc enorm.

10. Sărut dulce și gânduri pline de dragoste pentru cel mai minunat partener de viață pe care mi l-a oferit destinul. Tu ești visul meu devenit realitate și sufletul meu pereche. La mulți ani, dragostea mea veșnică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel