Mesaje de Paște Catolic 2024. Urări pe care le poţi trimite familiei, prietenilor și colegilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Ai în articol o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite celor dragi cu ocazia Paștelui Catolic, sărbătorit în acest an pe 31 martie.

1. Cu ocazia Sfintelor Pști, îmi doresc ca lumina Învierii Domnului să vă umple inimile de bucurie și speranță. Sărbători fericite alături de cei dragi, într-o atmosferă plină de căldură și iubire! Hristos a înviat!

2. Învierea Domnului să vă aducă nu doar bucuria acestei sărbători, ci și speranța pentru zilele ce vor urma. Să aveți parte de liniște, armonie și multă iubire în suflete! Paște fericit!

3. În această zi de sărbătoare, sărbătorim nu doar Învierea Domnului, ci și legăturile noastre de familie și prietenie. Vă doresc un Paște plin de momente speciale și amintiri frumoase! Hristos a înviat!

4. Cu gândul la voi în această zi minunată, vă trimit cele mai sincere urări de Paște! Sper ca bucuria acestei sărbători să vă umple inimile și să vă aducă numai momente de fericire și împlinire. Paște fericit!

5. Învierea Domnului să vă aducă nu doar bucurie și lumină, ci și puterea de a înfrunta orice încercare. Să aveți parte de un Paște plin de binecuvântare și liniște în suflete! Hristos a înviat!

6. În această zi sfântă, vă doresc să aveți parte de o masă îmbelșugată, dar mai ales de sufletele calde ale celor dragi. Să vă bucurați de Paște alături de familie și prieteni! Paște fericit!

7. Sărbătorim Învierea Domnului nu doar cu bucate alese, ci și cu inimi deschise către iubire și iertare. Să aveți parte de un Paște plin de armonie și înțelegere în familie! Hristos a înviat!

8. Învierea Domnului să vă aducă nu doar bucurie și pace, ci și raze de speranță pentru viitor. Sărbătoriți această zi alături de cei dragi, cu inimile pline de recunoștință și iubire! Paște fericit!

9. În această zi de sărbătoare, vă trimit cele mai calde gânduri de bine și armonie. Să aveți parte de un Paște minunat, plin de lumina și căldura familiei, dar și a prietenilor! Hristos a înviat!

10. Învierea Domnului să vă umple sufletele de bucurie și speranță, iar lumina acestei sărbători să vă călăuzească în fiecare zi. Sărbătoriți Paștele cu inimile deschise către iubire și generozitate! Paște fericit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel