Data publicării:

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Dumitru 2024

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Astăzi, 26 octombrie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, martir creştin din secolul al IV- lea. 

Aproape 259.000 de români îşi sărbătoresc onomastica pe 26 octombrie, la praznicul Sfântului Dimitrie, cel mai întâlnit fiind prenumele masculin Dumitru, conform datelor furnizate Direcţia generală pentru evidenţa persoanelor din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, transmite Agerpres.

Situaţia statistică referitoare la românii de sex masculin care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Dimitrie este: Dima - 1.031; Dimitri - 770; Dimitrie - 6.178; Dimitriu - 9; Dimitru - 11; Dumitrache - 659; Dumitrică - 31; Dumitriu - 30; Dumitru - 209.692; Dumitruţ - 16; Mitache - 63; Mitică - 6.879; Mitrea - 69; Mitrel - 69; Mitrică - 91; Mitru - 164; Mitruş - 64; Mitruţ - 439; Mitu - 405; Mituş - 157.

În ceea ce priveşte persoanele de sex feminin: Demetra - 416; Dima - 16; Dimitra - 227; Miţa - 1.763; Dimitrina - 17; Dimitriţa - 32; Dumitra - 20.559; Dumitrana- 254; Dumitrica - 350; Dumitriţa - 7.534; Mitica - 560; Mitra - 256; Mitrica - 36.

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Dumitru

Vă prezentăm mai jos o serie de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor dragi. 

1. „La mulți ani cu ocazia zilei de Sfântul Dumitru! Să te bucuri de sănătate, liniște și iubire. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate, iar bucuriile să se adune la fiecare pas. Sfântul Dumitru să-ți aducă împliniri în tot ce îți propui și să te păstreze ferit de orice necaz. Bucură-te de această zi frumoasă și de toate urările celor dragi, pentru că meriți din plin fiecare moment special!”

2. „De Sfântul Dumitru, îți doresc o viață frumoasă și plină de împliniri! Fie ca acest an să fie unul deosebit pentru tine, în care toate dorințele să devină realitate și să te bucuri de sprijinul celor apropiați. Să ai parte de dragoste, prietenie sinceră și armonie în tot ceea ce faci. La mulți ani fericiți, plini de bucurii și momente de neuitat alături de cei dragi!”

3. „La mulți ani, Dumitru! Astăzi este o zi deosebită, iar gândurile bune se îndreaptă către tine. Îți doresc o viață senină, cu momente frumoase și împliniri pe toate planurile. Fie ca fiecare zi să fie o nouă poveste de succes, în care să găsești puterea de a merge mai departe și de a trăi fericirea pe care o meriți. Să te bucuri de sănătate și de cei pe care îi iubești!”

4. „La mulți ani cu ocazia zilei Sfântului Dumitru! Să ai parte de o zi plină de bucurii și oameni dragi alături. Îți doresc un drum presărat cu noroc, reușite și iubire adevărată. Fie ca Sfântul Dumitru să te ocrotească și să-ți aducă liniște sufletească, înțelepciune și curaj pentru a înfrunta orice provocare. Bucură-te de această zi minunată, pentru că este dedicată ție!”

5. „În această zi specială, de Sfântul Dumitru, îți trimit cele mai calde gânduri și urări de bine. Fie ca această zi să fie doar începutul unui an minunat pentru tine, plin de fericire și de oameni frumoși care să îți fie alături. Să ai parte de sănătate, putere și inspirație în tot ce îți propui, iar viața să îți fie asemeni unui buchet de flori frumoase! La mulți ani, Dumitru!”

6. „Astăzi este o zi specială pentru tine și pentru toți cei care te prețuiesc. La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca această zi să-ți aducă bucurii și liniște în suflet, iar toate visele să ți se împlinească. Să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați și de iubire necondiționată. La mulți ani binecuvântați, plini de lumină și de speranță în fiecare zi!”

7. „La mulți ani, Dumitru! Să ai parte de o zi minunată și de un an pe măsură! Îți doresc să fii fericit, sănătos și să te bucuri de realizări pe toate planurile. Sfântul Dumitru să te ghideze pe calea cea bună și să-ți aducă norocul de care ai nevoie în viață. Bucură-te de această zi alături de toți cei dragi și simte-te înconjurat de toată dragostea pe care o meriți!”

8. „De Sfântul Dumitru, să ai parte de momente frumoase și memorabile. Îți urez să-ți fie viața plină de iubire, sănătate și fericire, iar norocul să-ți fie mereu prieten. Fie ca ziua de azi să-ți aducă în suflet doar gânduri bune și inspirație pentru toate dorințele tale. Să te bucuri de această sărbătoare frumoasă și de toate lucrurile minunate pe care viața ți le poate oferi. La mulți ani!”

9. „În această zi de Sfântul Dumitru, îți doresc tot ce este mai frumos pe lume! Să ai o viață liniștită, plină de reușite și să simți mereu susținerea celor dragi. Fie ca această zi să marcheze un nou început pentru tine, unul în care toate dorințele să devină realitate și fiecare pas să te aducă mai aproape de fericire. La mulți ani binecuvântați!”

10. „Astăzi e ziua ta de nume și îți trimit cele mai calde urări de bine! Fie ca Sfântul Dumitru să te vegheze și să te ajute să depășești orice obstacol. Să ai parte de o viață plină de dragoste, sănătate și înțelepciune, iar bucuriile să nu îți lipsească niciodată. Să te bucuri de fiecare clipă frumoasă și să simți mereu căldura celor care te iubesc! La mulți ani!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel