Mesaje de la îngeri pentru fiecare zodie / ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Îngerii aduc mesaje speciale în luna mai pentru fiecare zodie.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mesajul vine de la îngerul Sealiah, îngerul divin al voinței și al motivației. Acesta îți transmite să îi ridici pe cei din jurul tău, să îi ridici pe cei care au căzut, pe cei care au nevoie de tine acum. Pentru propriul tău progres, poate cineva din familie are nevoie de tine. Cel mai important încearcă să îi motivezi, în acest fel vei învăța ceva despre tine.

Taur / Ascendent în Taur

Mesajul vine de la îngerul Nith-Haiah, îngerul care binecuvântează cu înțelepciune, dar și cu toleranță. Vei avea o înțelepciune spirituală specială, ești pe punctul de a descoperi secrete foarte importante, secrete care ți-au fost ascunse până acum. Acestea te vor conduce pe calea ta. Nu îți fie teamă de necunoscut.

Gemeni / Ascendent

Mesajul vine de la îngerul Mebahel, cel care protejează adevărul și dreptatea. S-ar putea să descoperi un mare adevăr, vei avea parte de dreptate, te va ajuta să te protejezi. Acest adevăr s-ar putea să îți schimbe viața, pur și simplu, dar și să te pună la adăpost.

Rac/ Ascendent în Rac

Mesajul vine de la îngerul Uriel, un înger al adevărului și al înțelepciunii. Deși luna mai va fi destul de provocatoare, acest mesaj te va ajuta să deschizi ochii, să fii conștient de mici pericole, astfel vei fi protejat. Ai răbdare, îngerii sunt cu tine.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel