”Orice sumă depusă se va dubla în 6 luni”: Crește și rupe tot! Iancu Guda a intrat pe fir: ”Acum tot cash-ul din casă și bancă”. Ce a urmat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Iancu Guda
Facebook Iancu Guda
Iancu Guda a povestit cum, în cutia sa poştală, a primit o ofertă de investiţii pe care a descris-o, ironic, drept "oportunitatea vieţii". 

"Nu știu cum mă nimeresc toți speculatorii agresivi de criptomonede, care încearcă să fraudeze lumea… dar cu siguranță nu au fost inspirați să-mi lase acest mesaj în cutia poștală. 

Evident că nu puteam rata asemenea “ocazie”, să las oportunitatea vieții să-mi scape printre degete… îți dai seama? ORICE SUMĂ DEPUSĂ SE VA DUBLA ÎN 6 LUNI. GARANTAT!!! Hai să intru în joc.

A răspuns un individ grăbit, gâfâia… părea că a urcat multe scări, puțin deranjat că l-am oprit din muncă și pe un ton răstit: “Nu ați văzut că trebuie să mă sunați între 19-22???”.

Recunosc, eram atât de excitat de mesaj și potențialul câștig că nu am mai observat intervalul orar de muncă.

Mă rog… am aflat că oportunitatea vieții este criptomoneda JANEX, care ”crește și rupe tot”. 

Mă uit rapid pe o aplicație, văd că era 0,12 în toamnă, a atins vârful de 0,5 în februarie… dar acum a scăzut la 0,3.

Explic domnului respectiv că, uite, nu crește încontinuu și vreau garanții solide care să mă protejeze în cazul în care scade. Vocea gâfâită a devenit și mai nerăbdătoare, rostind: “Domne, dacă nici acum nu băgați, când e jos, îmi pierd timpul. Luați acum că e jos și faceți profit mare. Ziceți, vreți să vă dublaţi banii până în toamnă sau nu?”… cât despre garanții, zice că este un “băiat” care l-a băgat în schema asta, îmi povestește el mai multe dacă ne vedem “la un mac”.

Zis și făcut, la așa argumente, mai poți să spui ceva? I-am zis că aduc tot cashul din casă și bancă într-o geantă și ne vedem la cel mai apropiat Mac … stabilit oră, detalii tot. La acest moment dau explicații unui echipaj de poliție care s-a deplasat la fața locului, în locul meu. Ce să zic… DREAM COME TRUE!", a scris Iancu Guda pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel