Merkel este de vină pentru Brexit. Urmează GEXIT
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Angela Merkel este acuzată în propria țară pentru rezultatele votului la referendumul din Marea Britanie. Vicepreședintele unui partid important din Germania anunță că va lansa o campanie similară, pentru ieșirea Germaniei din UE. Un Gexit se impune dacă Uniunea Europeană devine o simplă asociere economică, susține Alexander Gauland, vicepreședinte AfD (partidul Alternativa pentru Germania), potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Gualand susține că modul în care Angela Merkel a gestionat criza migranților, în special mesajele transmise în toamna anului 2015, a înclinat balanța în Marea Britanie. Valul de imigranți generat de Merkel i-a speriat pe britanici, a spus Gauland, care regretă ieșirea britanicilor din UE. Anglia a acționat pragmatic, în favoarea reformării UE, plecarea britanicilor fiind o pierdere pentru Uniune, a spus Gauland.

Și liderul AfD din Thuringia , Björn Höcke, a cerut un referendum în Germania. Cred că majoritatea nemților dorește să scape de sclavia europeană, a spus Höcke.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel