Merișoreanu, după petrecerea de Anul Nou, de la România TV: Ați revoluționat Revelioanele!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu a transmis un mesaj după Super Revelionul petrecut la televizor.

Elena Merișoreanu și Jeni Nicolau le-au transmis tuturor românilor un mesaj de Anul Nou, după Super Revelionul organizat de România TV la care a participat. 

"Pentru toți românii care se află în România, dar și pentru cei plecați departe de țară le doresc să aibă un an plin de bucurii, de împliniri. Să le dea Dumnezeu sănătate și bucurie, iar vouă (n.r. jurnaliștilor RTV) să o țineți tot așa, pentru că ați revoluționat Revelioanele și sunteți în top. Vă mulțumim pentru că ne-ați oferit și nouă posibilitatea să ne adresăm prin cântec celor care privesc acest post minunat. La Mulți Ani!", a spus Elena Merișoreanu, în direct la România TV.

Râsul crește imunitatea și ne face un pic mai buni

"Vreau să le mulțumesc atât în numele meu, cât și în numele tuturor artiștilor, dar și în numele dumneavoastră, al jurnaliștilor, pentru că au ales să fie alături de noi. Îi prețuim, îi iubim. Dragii mei, să aveți parte numai de sănătate, Dumnezeu să vă stea în inimă și să râdeți, să râdeți cât puteți. Nu știu dacă râsul îngrașă, dar râsul crește imunitatea și ne face un pic mai buni. Veselia trebuie să fie cu toate greutățile pe care le avem, să fie în sufletul nostru", a declarat și Jeni Nicolau.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel