Mercur retrograd în decembrie! Sărbători cu blocaje, amânări și haos. Mai ales pentru patru zodii
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Planeta Mercur/Sursă foto: Pexels
Planeta Mercur/Sursă foto: Pexels
Iată că finalul anului 2022 nu va fi unul simplu!

De parcă nu era de ajuns retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor! Iată că finalul anului ne pregătește surprize. Nu știu dacă bune sau nu, rămâne de văzut!

Fără doar și poate, evenimentul cel mai important al lunii decembrie este retrogradarea lui Mercur în semnul Capricornului. Subiectul de care se tem toți! 

Deși Mercur își începe retrogradarea pe 29 decembrie, atenție mare că va produse efecte încă de pe 7 decembrie, când intră în Capricorn. 

Cu alte cuvinte, astrele nu vor susține rezoluțiile/dorințele/visurile puse în noaptea dintre ani. Când ai două planete personale retrograde, universul încurajează mai degrabă planurile vechi, neterminate sau eșuate. 

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca un timp al haosului cosmic și asta pentru că această mică, dar puternică planetă are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, programarea și sincronizarea se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur - deci, atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre.

În altă ordine de idei, vă recomand să vă înhămați cu multă răbdare deoarece multe dintre planuri vor fi date peste cap. Iar organizarea sărbătorilor plină de peripeții! Este posibil ca unii dintre noi să nu își poată lua zilele libere pe care și le doresc. Semnul Capricornului cere responsabilitate, asumare, seriozitate și chiar strictețe exagerată. 

Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Trebuie să aveți grijă la drumuri, mai ales că și Marte va retrograda. Dar și la planificarea călătoriilor, atât cele scurte, cât și cele lungi. 

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în harta natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Nimănui nu-i place să audă despre drama adusă de Mercur Retrograd, dar priveşte-o în felul următor: ţi se oferă șansa de a găsi o încheiere pentru toate lucrurile care au rămas în aer în viaţa ta. Este un moment bun pentru a-ţi curăța bagajele, astfel încât să o poţi lua de la capăt cu forţe proaspete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel